Muay Thai (Thai Box) edzés?
Üdv!
Sokat olvastam arról hogy a Magyar edzések és edzők enyhe szóval rosszak és nem értenek a küzdősporthoz.
Engem a Muay Thai érdekelne.
És érdekelne hogy Budapesten hol lehetne színvonalas edzésre járni. Ahol tényleg színvonalas oktatás megy, profi edzőkkel. Nem pedig ahol drága pénzért megtanítanak erre-arra és ha éles helyzetben kell használnom a tudásomat akkor nem mennék vele semmire.
Ne ess abba a hibába, hogy rögtön a fullos edzőt/edzést keresed, miközben Te magad egy raklap k@kival sem érsz fel!
Nem tudom van-e valami, ilyen jellegű előképzettséged, jártasságod, mert ha nincs, nem kell még a tök profihoz eljárnod. Ha találsz valami kisebb klubbot, vagy akárkit, aki azért konyít a dolgokhoz, bőven elég neked.
Persze nem árt, ha jobban felszerelt az edzőterem, némi rugózsák, szivacsok, gumiabroncs, stb., jó ha van.
Nem kizárt, hogy az első edzésen szétrúgják a combod és két hétig a WC-n ülés is kihívás lesz. Szóval legyél testileg rendesen felkészülve, bírd a fájdalmat, ha ez megvan mehetsz a profikhoz kikapni.
Mikor az éles helyzetet emlegeted, remélem nem az utcai éles helyzetre gondolsz, mert ott nem sok hasznát veszed!
Ott nem sok hasznát vennéd.
Szerintem meg alapból fullos edző kell aki jól tanítja a küzdősportot, nem pedig olyan aki aerobikot tanít meg táncot helyette.
Mi az hogy ne keressek jó edzőt miközben én nem érek egy kalap *** se? Az edző dolga hogy tanítson és a segítségével érjen el az ember jó eredményeket. Nem úgy van hogy odamész az edzésre és aztán tökön rúgnak és meg se kottyan mert én alapból kemény vagyok.
Érdekes, a Kick Box amire azt mondják egyesek, hogy nem ér ***-t se, egyesek elég jól megvédik magukat vele az utcán. Ha ezzel meg lehet akkor gondolom a Thai Box-al is. Az ember azért tanul harcolni, hogy versenyen is jól teljesítsen, meg akkor is ha megtámadják vagy ha ő támad meg valakit.
szerintem az előző válaszoló nem arra gondolt, hogy aerobic kickbox színvonalú edzés is megfelel kezdetben hanem, hogy nemfeltétlen kell a legdrágább edzést választanod amikor az alapokat egy átlag színvonalú(nem kickbox aerobic) edzésen is megtanulod, az önvédelem részt meg nem úgy kell érteni, hogy rácsapnak a buszon a nőd seggére és kezdődhet a faszösszeméregetés hanem, hogy betámadnak 2-3-an késsel-viperával stb. amire a thaibox nem fog felkészíteni.
De, hogy a kérdésre is válaszoljak akkor a Re-gym-ről jókat mondanak, kezdésként a University boxing club TB edzése is jó lehet vagy ha 4.kerület közelébe laksz akkor ott van egy jó színvonalú edzés.
Köszönöm az utolsó válaszolónak a válaszát.
Igen más fórumot is a Gym-et ajánlották, írtam is nekik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!