Budapesten található szabadtéren olyan rúd, amin lehet rúdtáncot gyakorolni?
Figyelt kérdés
Van valakinek valami jól bevált helye? :)2014. márc. 18. 23:31
1/17 anonim válasza:
Szerzünk neked egy rudat, ha te táncolsz.
2/17 anonim válasza:
bármelyik kondipark jó rá-
3/17 A kérdező kommentje:
első: gyökér...
második: köszi! elég kezdő vagyok a témában.. :D így már rá is tudtam keresni :)
2014. márc. 18. 23:55
4/17 anonim válasza:
A szabadtéri vibrátor mellett van pár méterre.
5/17 anonim válasza:
Nem vagyok gyökér, és továbbra is tartom a véleményemet, hogy ha te táncolsz, akkor biztos hogy kerítünk neked valami helyet, rudat stb.
Ezt úgy a férfiak 80-90%-ának nevében mondom.
6/17 anonim válasza:
Azért előtte csak meg kéne nézni, ki táncolna...
(gonosz üzemmód)
7/17 anonim válasza:
Óóó.. azt mondod lehet tényleg EXTRÉM sport kategória?
8/17 A kérdező kommentje:
első: nyilván azért mondom mert én táncolnék! szólj, ha megszerezted a rudat és megyek! várom az üzeneted! (ha esetleg kép is kell, azt is küldök!)
2014. márc. 20. 14:52
9/17 anonim válasza:
Én szeretek kockáztatni. Kép nélkül is nyitott szemmel fogok járkálni, merre van használható rúd. Valami játszótérre gondoltam, de függőleges rudat találni nem lesz egyszerű.
Esteleg megemlítem az edzőtermünkben nem-e tervezünk megfelelő rudat beszerezni, ki tudja.
10/17 anonim válasza:
Ne rúdtáncolj, inkább ketrecharcolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!