Budapesten el lehet menni valahová, ahol tanulni lehet? Nem feltétlenül szabadtéren, mert az hűvös időben nem jó.
Tényleg ennyire nincs fantáziád vagy nem tanultál még életedben?
Kisebb kávézók (nem McCafék, ahol általában zaj van), könyvtárak, barátok szobái, akik szintén tanulni szeretnének..
Vasárnapra gondoltam.
Kávézóra esetleg konkrét tipp? Amelyik nem túl zajos?
A teázóval, kávézóval csak annyi a gondom, hogy tényleg kell venni valamit, meg ott ülni 6-7 órán keresztül necces...Alkalomadtán persze jó, nekem is eszembe jutott már, de nincs annyi pénzem, hogy minden vasárnap ott üljek.
A lépcsőházak meg nem hidegek télen? Ötletnek jó egyébként, csak nem tudom, melyik lépcsőház milyen, meg mennyire néznek hülyének a lakók.
De jó ötletek egyébként:)
Nem tudtok valamilyen intézményt, ami vasárnap is nyitva van? Mondjuk nyelviskola, vagy ilyesmi?
Egy koliban, ahol régebben laktam, van jó tanulószoba, csak baromi messze van (de lehet, hogy ez lesz a megoldás mégis).
A mostani kolim aulája jöhetne még szóba, de szerintem télen az is hűvös lesz (meg írni se praktikus azokon a dohányzóasztalokon, de majd kipróbálom).
Köszi az ötleteket, de jöhetnek még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!