Szerintetek nekem még nem késő elkezdeni karddal a harcművészetet és a komolyabb edzéseket? 25 vagyok
Figyelt kérdés
Eddig nem sportoltam sokat és egy olyan átlagos a test felépítésem is jelenleg. De mikor még edzettem gyorsan fejlődtem de az rég volt.2014. márc. 16. 20:52
1/4 anonim válasza:
Amíg élsz addig érdemes gyakorolni valamit. Hogy fegyverrel vagy fegyver nélkül mozogsz szerintem csak részletkérdés.
2/4 anonim válasza:
Fegyveres művészetek előnyösebbek ilyen korban. Persze itt is jobb minél hamarabb elkezdeni, de kevésbé szükséges a fizikai erő és kitartás.
Én is nagyjából 25 évesen kezdtem el fegyveres harcművészetet. Katorit választottam, ezt tudom ajánlani (katori.hu).
3/4 anonim válasza:
Naná, de ne kérdezz, inkább Menj! :)
4/4 anonim válasza:
utolsónál a pont, sosem késő, de ne várj többet, hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!