A minden napi edzés már sok?
Figyelt kérdés
Az edzés alatt az alábbiakat értem: 50-70 fekvő, amennyi megy, hasizom erősítő gyakorlat ebből is amennyi megy és hát izom erősítés. Ha ezeket minden nap végig csinálom akkor az már soknak számít? Ha izomlázra gyúrok még akkor az ugyanúgy hatásos mintha nem izomlázra csinálnám?
Légyszi tapasztaltabbak írjanak! Köszi.
2009. dec. 19. 18:53
1/14 anonim válasza:
egyáltalán nem sok.
ahhoz, hogy látványos eredményt érj el, kell is a mindennapi edzés.
sok sikert és kitartást:)
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!:)
2009. dec. 19. 20:04
3/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok, főleg így nem. Én pl. konditeremben is szinte minden nap edzek.
4/14 anonim válasza:
Hát nézd... Nekem a párom személy edző és ő nem igazán javasolná. 1 héten csináld 3-4 alkalommal. Pihenés kell az izomnak is, hiszen ha túl edzed magad már nem fejlődik tovább az izmod. Oszd be magadnak azt a 3-4 alkalmat,de ne egyszerre edzd le az alkalmakat! Ahhoz hogy látványos eredményt érj el és ne álljon meg az izom a fejlődésben tartanod kell pihenőnapot!
5/14 A kérdező kommentje:
Hát szerintem az az 50-70 fekvőtámasz, + az a pár felülés és hátizom erősítő gyakorlat nem igazán számít "túl edzésnek".
2009. dec. 20. 17:04
6/14 anonim válasza:
nemis tudom nekem már 30-tól izomlázam van
7/14 A kérdező kommentje:
Nekem 70-től csak fáj egy ideig, másnapra már semmi baja. Lehet hogy még nem szokott hozzá a karod, azért fáj. Én is nem rég álltam neki csinálgatni a dolgokat, kb. 1,5 hete és már a 70 megy ha kicsit jobban megerőltetem magamat. Lehet az a baj hogy egyszerre csinálod a 30-at, próbáld tízesével,én is úgy érem el a 70-et.
2009. dec. 20. 19:55
8/14 anonim válasza:
Figyi, igazából kéne minimum egy nap pihenő. Lehet, hogy ahogy így most leírtad és érzed, nem tűnik soknak, de valójából ez tényleg megterheli a szervezeted. Én bringázom 3 éve, és még így is minden héten van egy pihenőnapom, mert egyszerűen kell. Lehet, hogy jól érzed magad, és örülsz is, hogy így megy, de valójában az izomnak kell a pihenés - és egy nap még nem nagy kihagyás, sőt. Még segít is. Igazából nem akkor épül az izom, mikor dolgoztatod, hanem amikor rápihensz. Nem mondom, hogy túledzett lennél, nem erről van szó :) Hanem arról: edzés közben, még ha utána tök jól is vagy, és nem érzed, hogy pihenned kellene, valójában csak leépíted önmagad. Persze, látszik az eredménye, meg jobban is érzed magad, de az edzés úgy megy, hogy legalább egy olyan nap benne van, mikor teljes mértékben regenerálódni tudsz. A szervezeted akkor építkezik, mikor pölö alszol. Nem azt mondom, hogy aludj egy napot :D Csak, hogy ha egy nap kihagysz, attól rosszabb nem lehetsz - eszel, iszol, egyszóval tényleg csak feltöltöd magad :) Ha meg már az az egy nap is (úgy érzed) hiányozna, akkor csináld csak - hiszen te érzed.
9/14 A kérdező kommentje:
Igazából nem is edzek minden nap, hanem kétnaponta ahogyan te is javasoltad. Köszönöm a válaszodat.
2009. dec. 22. 16:26
10/14 dóriyyi válasza:
Ugyan én nem vagyok olyan tapasztalt, de az boztos, hogy soknak nem sok. Én táncos suliba járok. Minden nap vagy tesi vagy tánc van. És ez simába megvan. Nincs kivételezés lányoknak se. Aztmondta a tanár mikor az egyik lány szóbahozta a női fekvőt, hogy mit gondolunk azt nőknek találták ki. Persze a fiúk dőltek a röhögéstől. Mi már kevésbé. Na mind1. Szal szerintem nem sok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!