Airsoft kar98k spring jó fegyver? Nem akadozik az újratöltés? Kidobja rendesen a töltényhüvelyt?
Gyenge?! Honnan veszed ezt barátom? Látom nem álltál még szemtől szemben karral!
Igen, ritka fegyver, de nem pótolhatatlan darab. Nagyon szép, nagyon impozáns, DE igen az az 5 lövés és a hüvely kivetés airsoftban nagyon hasztalan. Snipernek viszonylag még jól lehet használni.
A hüvelykivetés miatt megesik, hogy el fog egy-egy hüvely tűnni, DE pótolható. Kínában kb. 200ft darabja.
Most jöttem rá... elnézésed kérem másik válaszoló! Nem csak gázosban létezik ez a csoda masina!
Csak most esett le, hogy a rugósról van szó. Figyelmetlenség... úgy már reálisabb a 315. De akkor is 3 csöves shotinak annyi!
Én most nézegetek kar98-at,szintén rugósat de shell nélkülit.Sokkal praktikusabb. Az ereje...nos,én egy rugós M14-el kezdtem,kb 280 fps.
Ma is azzal tolom,néha shotival,aminek szintén nem több.
Még nemrég is eléggé csodálkoztak a sporttársak a lőtávon és lőképen amit ad.Több évet kihagytam,régebbi tagok emlékeztek még rá...az újabbak közül páran meglepődtem,mert erősen lebecsülték amikor készülődéskor látták nálam.
Valamint így a végén,lehet tuningolni a kar98-at,én ha sikerül szereznem legalább 430 fps-ig szeretném felhúzni,de lehet 460 lesz belőle.Nem szükségszerű,de miért ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!