Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Airsoft kar98k spring jó...

Airsoft kar98k spring jó fegyver? Nem akadozik az újratöltés? Kidobja rendesen a töltényhüvelyt?

Figyelt kérdés

2014. márc. 4. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Ritka, kevés hozzá az alkatrész, alapból gyenge, és a hüvelykivetős megoldás is csak egy plusz hibalehetőség ami ráadásul felesleges airsoftban. Attól hogy megkérdezted mégegyszer, semmivel sem lesz jobb fegyver, senki nem fog ódákat zengeni róla. Vedd meg, az első meghibásodásnál majd rájössz... Vagy vegyél egy normálisat, te döntesz.
2014. márc. 5. 06:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Ok, kössz a választ!
2014. márc. 5. 07:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Gyenge?! Honnan veszed ezt barátom? Látom nem álltál még szemtől szemben karral!

Igen, ritka fegyver, de nem pótolhatatlan darab. Nagyon szép, nagyon impozáns, DE igen az az 5 lövés és a hüvely kivetés airsoftban nagyon hasztalan. Snipernek viszonylag még jól lehet használni.

A hüvelykivetés miatt megesik, hogy el fog egy-egy hüvely tűnni, DE pótolható. Kínában kb. 200ft darabja.

2014. márc. 5. 08:47
 4/9 anonim ***** válasza:
A kérdező az előző kérdésében linkelt egy kar-t (airsoftcentrum.hu-ról) és az 315 FPS azaz gyenge, innen veszem. Egyszer nekem is volt egy ritka és szép rugós sniperem, tök jó volt amíg a dugattyú megakasztója el nem törött. Nem találtam hozzá sehol másikat. Én csak jó tanácsot adtam, nem fikáztam. A kérdező bizonyára nem ért az airsoftokhoz és szerintem kezdő is (minden airsoftos így kezdi, nem rosszból mondom), én csak jót akarok neki a legkisebb rossz szándék nélkül, azért akarom lebeszélni erről a fegyverről. Szerintem a kérdező nem miliomos hogy kidobjon az ablakon egy valag pénzt, mert egy idő után max falidísznek lesz jó. Szoktam snipereket javítani, ezért mondam amit mondtam. De az Ő döntése és ahogy látom nem lehet lebeszélni róla, bosszantó amikor játék közben romlik el a fegyver, még bosszantóbb ha nem találsz hozzá alkatrészt. Majd jusson eszedbe ilyenkor az a hülye (én) a gyakorikerdesek.hu-ról aki jót akart neked de te nem hallgattál rá.
2014. márc. 5. 18:20
 5/9 anonim ***** válasza:
De ha egyszer ez tetszik neki! 315FPS? Lehetetlen. 450 kb. gyári állapotában.
2014. márc. 5. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez tetszik neki igen, ezért mondtam, hogy Ő dönt, nem te és nem is én. És gyárilag gyenge, 450 FPS-ről ne is álmodj.
2014. márc. 5. 21:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Ok, kössz és igazatok van.. maradok inkább aeg nél :)
2014. márc. 5. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Most jöttem rá... elnézésed kérem másik válaszoló! Nem csak gázosban létezik ez a csoda masina!

Csak most esett le, hogy a rugósról van szó. Figyelmetlenség... úgy már reálisabb a 315. De akkor is 3 csöves shotinak annyi!

2014. márc. 5. 22:30
 9/9 syrius01 válasza:

Én most nézegetek kar98-at,szintén rugósat de shell nélkülit.Sokkal praktikusabb. Az ereje...nos,én egy rugós M14-el kezdtem,kb 280 fps.

Ma is azzal tolom,néha shotival,aminek szintén nem több.

Még nemrég is eléggé csodálkoztak a sporttársak a lőtávon és lőképen amit ad.Több évet kihagytam,régebbi tagok emlékeztek még rá...az újabbak közül páran meglepődtem,mert erősen lebecsülték amikor készülődéskor látták nálam.

Valamint így a végén,lehet tuningolni a kar98-at,én ha sikerül szereznem legalább 430 fps-ig szeretném felhúzni,de lehet 460 lesz belőle.Nem szükségszerű,de miért ne...

2020. júl. 4. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!