Közelharc/Belharcból, hogy jöjjek ki jól?
Hali!
Elég magas vagyok (190cm) a kezeim,lábaim elég hosszúak és amíg edzésen közel tudom tartani az ellenfelet addig jó, én uralom a menetet, de amikor közel jön és belharc van ott egyszerűen nem tudok mit csinálni...Mit csináljak olyankor, hogy gyorsan és jól kijöjjek onnan?
Normális válaszokat, Köszönöm!
Azt elfelejtetted kozolni velunk hogy milyen kuzdosportot folytatsz, milyen szabalyrendszerrol beszelunk egyaltalan.
Egyébként ettől eltekintve, ajanlom figyelmedbe a kovetkező meccset: Wladimir Klitschko vs Alexander Povetkin.
Ez a meccs egy remek példa teknikailag/taktikailag arra, amit kérdezel, Egy az egyben. Mindenképp nézd meg.
+ még annyit fűznék hozzá az előző kommentemhez, hogy attol fugetlenul milyenek a testi adotságaid, azért kéne a belharcrod nekedis fejlesztened. Nem lehet mindig kibekkelni sajnos ezeket a szituáciokat.
Ez nekem már csak személyes véleményem: nem egy tipukusan szép meccs, és vesztette volna Klicsko, ha kicsit is jobban kitudja a belharcokat bontakoztatni Povetkin.
Ennek ellenére nagyon jo példa arra hogyan bekkeld ki a belharcokat (+ha kicsit kissebb kiadásban is, de hasonlo még a testfelépitésed is, én a helyedben vegignezegetném akar az oszes meccsét ;) )
http://www.youtube.com/watch?v=lFdHVvh0oJw
eben a videoban pedig arrol van szo hogyan is fejleszd a kozelharcod zsakon egyedul. (ha tudsz angolul elég hasznalhato tippeket lehet latni enek a sracnak a videosorozataiban)
Remélem azert par hasznalhato tippet tudtam adni. Sok sikert neked.
Köszi!
(Verseny)Karatéról van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!