Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit tennél a helyemben?...

Mit tennél a helyemben? Hogyan bulizzak úgy, hogy edzeni akarok rá 2napra?

Figyelt kérdés

Véleményeket kérnék,testépítéssel kapcsolatban!

Szombaton szalagavatóm lesz,és nem szeretnék nagyon berúgni. Hogyan oldjam meg,hogy ne menjen az edzés rovására? (Hétfőn már edzeni akarok) Pl: Ha ti elmentek egy buliba mennyit isztok? Nem nagyon szeretnék alkoholt fogyasztani,de ez nagyon kivételes alkalom,meg én lennék az egyetlen aki nem iszik. (általában 2,5-3havonta szoktam inni,de akkor is minimálisan) És milyen piát ihatok? Vodka,Martini?

Nagyon hülyének fogtok nézni,de én pia nélkül nagyon nehezen tudok feloldódni.

Köszi a segítséget! (lehülyézők kérem kerüljenek!)

2009. dec. 3. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:
ha pár pohárnyit iszol, attól nem rúgsz be, ergó nem leszel másnapos és mindent normálisan tudsz csinálni. egy pohár pezsgő meg egy pohár egyéb szerintem bőven elég, és abból baj se lesz.
2009. dec. 3. 15:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez igaz,de ha már be vagyok rúgva akkor már az nagyon hátrányos az izomra nézve? Kb milyen időközönként lehet inni? (Mint írtam,2,5-3havonta fogyasztok mértékkel alkoholt,de évente 2-3szor berúgok-elég keményen-de van mikor többször)
2009. dec. 3. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:

hát bakker, sportolsz vagy iszol? ha komolyan veszed a sportot akkor ne igyál, ha meg nem veszed komolyan akkor meg nem mindegy hogy tudsz e hétfőn menni? majd mész a szerdaira.

ha meg nemiszol és kiröhögnek a haverok akkor meg gratulálok nekik!

2009. dec. 3. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Max egy két pohár,de felesleges a pia,én nem iszok,mivel az edzés fontosabb,se pia,se cigi.Abszinens életet élek szinte,káros sztem mert a berúgás az árt az edzésnek,Drugs Bunny is a bodybuilder.hu-n megmondta,hogy hülyeség a pia.Ritkán lehet de akkor se kell mattra inni magadat.
2009. dec. 4. 16:43
 5/9 A kérdező kommentje:

Eddig egy véleményen vagyok mindenkivel. Nem szoktam berúgni. (mert sokan mintha éreztetnék velem,hogy egy alkesz vagyok.) Az írásokból ezt vettem ki!

pl: Én a leggyengébb minőségű hús amit fogyasztok,az a csirke. (disznóhúsról olvastam,hogy ne egyek mert sz@r)

Én nem szoktam piát,cigit venni,inkább abból a pénzből veszek egy 100% Whey proteint. (5kg-os 20ezer)

2009. dec. 4. 16:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Engem a vörösbor vág haza legjobban, van hogy még az izmaim is fájnak tőle ha nagyon sokat iszom. A fehérbor, sör kicsivel jobb.

Amitől a legkevésbé szoktam másnapos lenni az a jó minőségű vodka vagy whiskey.

Szerintem a legjobb, ha megiszol 1-2 vodka-narancsot, mindenképpen valami korrekt minőségű vodkából.

Nálam úgy kb 4 feles, vagyis 2 deci(vodka) az ami fölött már másnap érzem, hogy ittam.

2009. dec. 10. 23:36
 7/9 A kérdező kommentje:

Na már túl vagyok rajta!

Megittam kb 4dl kalinkát,meg 3dl nem tudom milyen vodkát.+2dl martinit.

Nem voltam másnapos,de eléggé fáradt voltam.

Kedden mentem edzeni,és elég jól ment ahhoz képest,hogy iszogattam.

Köszönöm a segítségeket! (még írjatok nyugodtan,mert érdekel)

2009. dec. 11. 18:15
 8/9 anonim ***** válasza:

fölöslegesnek érzem h azt irjam ne igyál, ezért pár tipp. minden piához igyál 3-5 deci ásványvizet, vagy valamilyen gyümölcslevet, nem leszel annyira dehidratált.

ivás előtt plusz vitaminok, magnezium+b6+c kombó.

egyébként meg annyira nem ütheted ki magad, hogy kétnapra rá se tudj edzeni. nekem legalábbis nem sikerült. másnap aludj rengeteget, tervezz előre magyarul mondj le minden vasárnapi programot, és csak a pihenéssel törődj.

2009. dec. 13. 01:02
 9/9 anonim ***** válasza:
jah bocs már késő. de azért ha valaki inni akar másnaposság nélkül annak remélem hasznos lesz.
2009. dec. 13. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!