Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Arnold Schwarzenegger hány...

Arnold Schwarzenegger hány évesen szedett először szteroidot?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 13:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Utolso valaszolonak igaza van, 13 evesen mar szedte...es olyan adagokat szedett, hogy akkori idok felnott sulyemelo bajnokait is meglepte, hatborzongato adagokat nyomott be maganak ! 9 szem dianabolt egyszerre, ami tobbszorose a "javasolt" adagnak....az eltokelt emberje mindent beszedett amitol novekedest vart, erre tette fel az eletet ! en tisztelem azert amit elert, de amit muvelt szteroidok teren, hogy tobb evig tarto szunet nelkuli kurakat tartott...tulzas, csoda, hogy nem halt bele.
2011. jún. 12. 02:29
 12/21 anonim ***** válasza:
12%
Inkább szégyen mint példakép. Nem tudod normálisan edzeni, ezért szteroidokkal növelte izmait.
2012. jan. 12. 21:58
 13/21 anonim ***** válasza:
97%

Utolsó válaszolónak:

Mi az hogy nem tudott normálisan edzeni, ezért szteroidokkal növelte az izmait??

Szteroid mellé is ugyanolyan keményen kell edzeni, és ugyanolyan pontosan, kiszámoltan táplálkozni.

2012. jan. 20. 11:14
 14/21 anonim ***** válasza:

Legutolsó,nem ugyanúgy hanem sokkal durvábban kell edzeni és borzasztó mennyiségű kaját lepréselni magadba szám szerint 7g/tskg fehérje és kb 8-9g/tskg CH.

Ami borzasztó mennyiség.

És igen Arni egy példakép volt mindent elért amit el lehet.Valaki írta,hogy nem edzett rendesen ezért koxolt,ki kell ábrándítsam,hogy se ő se még ÉN se bírnám a koxos edzést,az teljesen más világ olyan mint,hogy ha a teherautó sofőrt hasonlítanánk a forma1-es pilótához,egy napon se lehet említeni.Maximum annyi,hogy mindkettő sofőr

2012. jan. 20. 11:36
 15/21 anonim válasza:
13%
Ha valóban Arnold Schwarzenegger is szedett szteroidokat akkor én nagyot csalódtam! Hisz szteroid nékül is lehet ugyan akkora sőt nagyobb izmokat fejleszteni!
2012. aug. 1. 00:35
 16/21 anonim ***** válasza:
Ne is haragudjon az előttem levő, de szteroid nélkül akkora izmokat nem lehet csinálni mint Arnoldé volt, lehet nagyot, de akkorát már csak szteroiddal.
2012. aug. 1. 20:59
 17/21 anonim válasza:
Arni a példaképem. És mi van akkor,ha szteroidozott??? Jó tette.
2012. aug. 1. 22:21
 18/21 anonim válasza:
100%
Ekkora sz.nalmas embereket akik le alacsonyítják Arnoldot!! Vicc! mindannyian! Féltékenység rohamban szenvedtek! Ha ilyen könnyű lenne szerekkel akkor minden 2. ember szín izom lenne.. pf....
2012. szept. 10. 09:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Igazat szóltál utolsó.

Csak a fele aki itt van nagy okos próbálná ki,hogy napi 6-szor eszik,már amikor a fülén jön ki akkor is.:D

Meg csak egy olyan edzést nyomjon le,szerintem otthon kétszer is megggoldolná mi is a neve :D

2012. szept. 10. 11:14
 20/21 anonim válasza:
37%
Gyerekek az teljesen hülyeség, hogy 16 évesen szedet volna szteroidot!!! Mondjátok el nekem, hogy egy kis Ausztrál faluban az 50-es években hogyan szedd szteroidot??? Arnold az elkezdte a seregben az edzést mert ő akart lenni a legnagyobb, ami sikerült is. Nem volt edzője sem magától kezdett el! Aztán később max a 70-80 as években szedhetett amiről nem tudok, mert öszintén azt se tudom, hogy be valóta, hogy szedet vagy csak sztereó tipia az egész.
2015. febr. 26. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!