Arnold Schwarzenegger hány évesen szedett először szteroidot?
Nem tudni,biztos nem fogja megmondani. De szerintem 22éves körül lehetett,de okosan szedte az biztos!
Gratulálok neki, a 7X MR. Olimpiája miatt!
köszönöm a válaszokat :)
am arnold a legjobb :D
kár hogy már 16 évesen elkezdte
És szerintetek szteroid nélkül nem lett volna ilyen jó ?
Hát figy kérdező,ezt nem lehet így tárgyilagosan kijelenteni,de tény,hogy lehetséges,hogy nem lett volna 7-szeres,annyit tudj,hogy a kox,annyit tesz,hogy gyorsabban tudsz regenerálódni és anabolikus környzetet maximalizálja az izmokban,tehát drasztikusan megnő a fehérje szintézis ennyi.Tehát a közhiedelemmel ellentétben nem növelnek izmokat,csak a kaját segítenek nagyon beépíteni.
Ez egy olyan szint amit sok ember sose érhet el,a koxhoz is kell egyfajta szemlélet,egy teljesen más világ.Mindig úgy mondom ehhez fel kell "nőni".
Egy olyan dolog amivel sok "idiótának" nem kellene foglalkozni,még súlyzót nem látott de tolná befele a cuccot magába.
Jah kicsit OFFoltam,szal kérdező,lehet,hogy nem lett volna akkor Mr.Olympia,de nem ez a lényeg,hanem,hogy ő egy csodálatos dolgot vitt véghez,hatalmas erővel felkapaszkodott az apja árnyékából,aki naponta agyba főbe verte kissrác korában.Egy példaértéke forma,aki mindent elért az életben amit kell,egyik nagy példaképem,mint már írtam egyszer ide,a pozítiv szemlélet módja,ezt nem sok embernél látom,sőt max 1%-nál.Nézzétek meg a Pumping Iron filmet,nagyon komoly,akit komolyan érdekel a testépítés alapmű.
22/F
köszi :)
am én már láttam a Pumping Iron-t :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!