Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Arnold Schwarzenegger hány...

Arnold Schwarzenegger hány évesen szedett először szteroidot?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 13:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudni,biztos nem fogja megmondani. De szerintem 22éves körül lehetett,de okosan szedte az biztos!

Gratulálok neki, a 7X MR. Olimpiája miatt!

2009. dec. 3. 14:27
 2/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan, de Lee Priest már 16 évesen szedett!
2009. dec. 3. 17:27
 3/21 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

am arnold a legjobb :D

2009. dec. 3. 20:27
 4/21 anonim ***** válasza:
27%
Már 16 évesen,marok számra akarta,csak az edzője leállította,hogy ezt nem így kellene.És szépen beállította neki,szép eredményt hozott,egyik példaképem.
2009. dec. 4. 16:44
 5/21 anonim ***** válasza:
54%
16évesen szedte? Ez meglepett. :-) Nagyon jó testépítő volt,egy igazi legenda!
2009. dec. 4. 16:51
 6/21 A kérdező kommentje:

kár hogy már 16 évesen elkezdte

És szerintetek szteroid nélkül nem lett volna ilyen jó ?

2009. dec. 6. 22:53
 7/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lett volna 7X MR.O.,de ha szedte is,okosan szedte!
2009. dec. 7. 15:27
 8/21 anonim ***** válasza:
88%

Hát figy kérdező,ezt nem lehet így tárgyilagosan kijelenteni,de tény,hogy lehetséges,hogy nem lett volna 7-szeres,annyit tudj,hogy a kox,annyit tesz,hogy gyorsabban tudsz regenerálódni és anabolikus környzetet maximalizálja az izmokban,tehát drasztikusan megnő a fehérje szintézis ennyi.Tehát a közhiedelemmel ellentétben nem növelnek izmokat,csak a kaját segítenek nagyon beépíteni.

Ez egy olyan szint amit sok ember sose érhet el,a koxhoz is kell egyfajta szemlélet,egy teljesen más világ.Mindig úgy mondom ehhez fel kell "nőni".

Egy olyan dolog amivel sok "idiótának" nem kellene foglalkozni,még súlyzót nem látott de tolná befele a cuccot magába.

Jah kicsit OFFoltam,szal kérdező,lehet,hogy nem lett volna akkor Mr.Olympia,de nem ez a lényeg,hanem,hogy ő egy csodálatos dolgot vitt véghez,hatalmas erővel felkapaszkodott az apja árnyékából,aki naponta agyba főbe verte kissrác korában.Egy példaértéke forma,aki mindent elért az életben amit kell,egyik nagy példaképem,mint már írtam egyszer ide,a pozítiv szemlélet módja,ezt nem sok embernél látom,sőt max 1%-nál.Nézzétek meg a Pumping Iron filmet,nagyon komoly,akit komolyan érdekel a testépítés alapmű.

22/F

2009. dec. 8. 03:17
 9/21 A kérdező kommentje:

köszi :)

am én már láttam a Pumping Iron-t :D

2009. dec. 8. 17:00
 10/21 anonim válasza:
13 évesen kezdte el szedni már rögtön miután elkezdte az edzéseket!Marnul az akkori edzője szerezte neki a gyógyszereket!
2011. jan. 18. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!