Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az baj, hogy ha valaki MMA-zni...

Az baj, hogy ha valaki MMA-zni szeretne, de nem tud rúgni magasat? (Lent bövebben)

Figyelt kérdés
Nos, az egyik barátom MMA-zni szeretne, de nem tud magasat rúgni, viszont az ütése kárpótolja. NAGYON jól bokszol. Most ezért nem lehet belőle jó MMA-s, vagy mg lehet-e belőle valami?

2013. dec. 2. 16:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen csak előny! Legalább nem kapják el a lábát, és nem törik ki! :) Szóval nyugodtan MMA-zhat! :)
2013. dec. 2. 19:20
 2/16 anonim ***** válasza:
mennyen inkább boxolni és birkózni "ememá" edzés helyett utána is mehet ilyen versenyekre annyi különbséggel, hogy lesz tényleges tudása is
2013. dec. 2. 19:25
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Jogos amit a 2. ír, de szerintem inkább kung-fu-zzon! Az 1 normális harc, ahol ésszel, technikával és gyorsasággal harcolnak! Kétség kívül sokkal hatékonyabb mint bármely boxfajta! De ha nem az önvédelem érdekli, hanem a sport, akkor tényleg box, thai box!
2013. dec. 2. 19:30
 4/16 anonim ***** válasza:
nem tartom valószínűnek, hogy el akar menni kungfuzni mert az átlag embert a hideg rázza ki a hasonlóktól max csak akkor ha jól van marketingolva mint ving tsun. egyébként meg önvédelemre még mindig jobbnak tartom a boxot késes-botos harcművészettel párosítva
2013. dec. 2. 19:58
 5/16 anonim ***** válasza:

meg sok éves ökölvívó múlttal rettentő nagy visszalépés lenne lemennie kung fuzni.

főleg,hogy full kontakt küzdelmekre hogyan készülhetne fel sparring nélkül?

ment a mínusz.

a merevség meg mindig hátrány,főleg ha földön akar hemperegni,mert ha a lába merev,akkor valszeg a gerince is merev.

a merev test,merev izomzat meg mindig sérülékenyebb és korlátozottabb,mint egy mobilis.

2013. dec. 2. 20:35
 6/16 anonim ***** válasza:

,,sok éves ökölvívó múlttal rettentő

nagy visszalépés lenne lemennie kung

fuzni." Miért is? Ha gyengébbről erősebbre/hatékonyabbra megyek az miért is visszafejlődés? :-/ Ezt nem értem! Ez olyan mintha azt mondanád, hogy ha a trabantomat lecsrélem 1 Mitsubishi-re akkor egy rosszabb autót veszek! :-/ Miért is? Nah mindegy ehhez kevés az IQ tartományom! :( bocsi!

2013. dec. 2. 20:49
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen a gerince is merev. De lehet fejleszteni, hogy magasabbat rúgjon?
2013. dec. 2. 21:14
 8/16 anonim ***** válasza:

nézz le 1x ökölvívó edzésre aztán majd megérted.előzőnek.

és lehet persze fejleszteni nyújtással.

2013. dec. 2. 21:18
 9/16 A kérdező kommentje:
Értem. De azt mondta nekünk a tesi tanár, hogy ha nyújtúnk, és addig nyújtunk már, hogy szinte "elszakad" (Képletesen értettem, az érzésre gondoltam) akkor az sérülést okozhat.
2013. dec. 2. 21:20
 10/16 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tudom milyen az ökölvívás, éppen ezért nem értem! Te meg nem tudod mi az a kung-fu! :) Ezért beszélsz butaságokat! :) De csak, hogy lásd milyen jófej vagyok, a kung-fu, az nem állat és nem is kaja, pláne, nem 1 hegység! Az egy önvédelmi rendszer, amely hatékonyabb, mint a box! :) Nézz utána! ;)
2013. dec. 2. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!