Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél olyannal, akit nagyon szeretsz, de nem biztos, hogy ő is viszont szeretne? (bővebben lent)
Van egy fiú, akit nagyon szeretek, kavartunk is már régebben.Neki is bejövök, de úgy néz ki, csak azért 'szeret' mert szépnek tart, és szerinte jó lennék az ágyban.. Lefeküdjek vele, vagy inkább szenvedjek tovább, és próbáljam elfelejteni? Mert már elég sokat szenvedtem miatta..
17/L
Hidd el, utána csak jobban vágyakoznál utána..
Sztem pontosan te is tudod jól, hogy ez hülyeség lenne, csak mégis reménykedsz, hogy vmi csoda folytán el tudnád érni hogy szeressen. Hidd el, ez nem így működik
Simán lefeküdnék olyannal akit szeretek
22f
Olyan fekszem csak le, aki ki akar szívni a gatyámból. Minden másra ott a master card.
Egyébként mi jelent a kavarás? Főzögettetek együtt? Amúgy a szenvedés fontos. A nélkül tök értelmetlen az élet, olyan semmitmondó. Szenvedni, majdnem örökké tartó szerelemért, (vagy nem örökké, de félig örökké, na jó 48%-os szerelem az örökkévalóságból) hű szerelmet várni tényleg érdemes...
de most tökre komolyan.
Biztos nem feküdnék le vele.Nálam ez olyan,hogy akivel lefekszek az iránt előtte is érzek valamit,utána meg aztán végképp kötődök hozzá.Főleg ha abba se vagyok biztos hogy szeret.Lehet megkap,aztán már dob is,és utána csak még jobban szenvedek,mint most.Sőt,ha sokat szenvedtem miatta,és még mindig nem vagyunk kapcsolatban,akkor hagynám is,és inkább elfelejteném,továbblépnék.
Nekem nem szokásom lefeküdni senkivel,csak akkor ha együtt vagyunk.Egy éjszakás kapcsolatom se volt soha,és nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!