Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnál olyannal aki korában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyannal aki korában ribi/himringyo volt?

Figyelt kérdés
Én nem, számomra fontos a múlt
2013. aug. 28. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Rossz ponttal indítana, de adnék neki esélyt.
2013. aug. 28. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. aug. 28. 18:08
 3/9 anonim ***** válasza:

"számomra fontos a múlt" Megkérdezhetem, hogy miért? Mindenki követ el hibákat, te is. Senki se hibátlan. Szerintem egy esélyt megérdemelhet az illető.

21N ( Mielőtt megköveznétek, csak egyetlen egy emberrel voltam eddigi életem során)

2013. aug. 28. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem járnék. Az, hogy valaki, ribi az az alapjelleméből adódik. Megbízhatatlan, komolytalan, erkölcstelen ember. És kutyából nem lesz szalonna, az emberek nem változnak.
2013. aug. 28. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
4 K..urvából lesz a legjobb feleség, és h..imribiből lesz a legjobb férj-szól a mondás, ami igaz is:DD
2013. aug. 28. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Érdekes módon ezt a közmondást eddig csak ribiktől és dolce vita idiótáktól hallottam kedves négyes. Ha megbocsátasz nem hiszek benne. Az emberek nem változnak.
2013. aug. 28. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen ember. Válaszom: Igen.
2013. aug. 28. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Én se vagyok egy angyal, úgyhogy igen.
2013. aug. 28. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Most ribi, vagy him ri ngyó volt? Mert nem mindegy!

Az egyik fiú, a másik lány.

Igaz egyikkel sem érdemes járni, mert valószínű, egy kiégett ember lehet.

2013. aug. 28. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!