Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél olyannal, akit nagyon szeretsz, de nem biztos, hogy ő is viszont szeretne? (bővebben lent)
Van egy fiú, akit nagyon szeretek, kavartunk is már régebben.Neki is bejövök, de úgy néz ki, csak azért 'szeret' mert szépnek tart, és szerinte jó lennék az ágyban.. Lefeküdjek vele, vagy inkább szenvedjek tovább, és próbáljam elfelejteni? Mert már elég sokat szenvedtem miatta..
17/L
Teljesen igazad van, egyetértek..
De nem egyszer mondta már , hogy szeret, de aztán mindig összevesztünk valamit.
Nagyon sokszor próbáltam elfelejteni, de mindig eszembejut és nem tudok továbblépni..
A volt barátom nekem is sokszor eszembe jutott.Sőt még most is eszembe jutnak néha,ha olyan szám megy mondjuk a rádióba vagy akárhol. DE..Mivel tudtam,hogy annak a kapcsolatnak semmi esélye,akármennyire is sokáig tartott,vagy nehéz volt,de azon voltam,hogy kiverjem a fejemből,és sikerült is :)
Mondani pedig mindig lehet,hogy szeretlek..Sokan dobálóznak evvel a szóval,és nem tudják,hogy közbe a másik mit él át.Érzed is,hogy szeret? Úgy is bánik veled?
A helyedben inkább megpróbálnám megbeszélni vele a dolgokat,és nem egyből azon aggódni,hogy most lefeküdjek vele vagy ne..
Elég nehéz vele beszélni, mindig azt mondja hogy nincs semmi baja, pedig tudom, hogy van..
Lehet, hogy az lesz a legjobb, ha tényleg megpróbálom elfelejteni, akármennyire is fog fájni..
Köszönöm a válaszokat/tanácsokat.
Próbálom elfelejteni és túllépni! :)
Ismerkedj meg velem, és többet nem fogsz rá gondolni. ;)
Nem viccelek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!