Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretne valaki barátkozni?...

Szeretne valaki barátkozni? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, és hát.. nincsenek barátaim. :/ Hiányzik a társaság, hogy valakivel én is eltudjak beszélgetni... :)

Van akivel néha-néha találkozok, de őket sem mondhatnám barátoknak, inkább haverok.

Egyik lánnyal egy osztályba járok, egymás mellett ülök, suliba együtt szoktunk lenni, általában egy darabig együtt jövünk haza is, néha taliztunk suli időben, de ha én nem keresem ő sem. Nyáron is összesen 4× találkoztunk, pedig negyed órára lakunk egymástól. Igen, van az a variáció, hogy keresem én, mert megtehetem, de ha ő sosem, akkor minek?...

Általánosban volt egy fiú barátom, tényleg ő volt a legjobb, igazi fiú-lány barátság, szinte elválaszthatatlanok voltunk, rengeteget voltunk együtt, aztán ő más városba ment továbbtanulni, a barátság megszakadt, ha írok neki, leráz, nem ír vissza, sablon szöveggel válaszol.

Volt egy lány is általánosban, anno még szomszédok is voltunk, jött egy csúnya félreértés, a több éves barátságnak vége, menthetetlen.

Szintén általánosból egy lány, aki máshova ment tanulni, 1 év után 2 hete találkoztam vele, volt egy idő amikor sokat beszélgettünk, aztán 9. után megszakadt minden, ha hívtam azt mondta van más programja már, vagy lemondani, vagy hasonló.

Illetve, még 1 lány, aki ráadásul a szomszédom! egy iskolába járunk csak nem egy osztályba, ma már nem is köszön, egyik napról a másikra lett így, nem értem mi történt, hiába próbáltam vele beszélgetni, reménytelen volt.

Az osztályban ilyen 'klikk'-ek vannak, és szinte senki nincs jóba senkivel, van a padtársam, meg még 2 lány, akivel suliban elvagyok, és ennyi... Sosem keresnek.

Barátom van(pasi) akit tényleg nagyon szeretek, de szükségem lenne barát barátra is... Mielőtt jönne, hogy biztos elhanyagoltam a barátaimat a fiú miatt, ez nem igaz, már előtte "magányos" voltam, aztán jött ő, akihez tudtam bújni és boldog voltam... :)

Itthon is mindig piszkálnak a szüleim, ha unatkozom, hogy - Na mi van, hol vannak a nagy barátaid?... meg a többi, nem is tudják, hogy nekem ez milyen rossz érzés..

Buliba nem járok, nem vagyok az a party állat féle, nem iszok alkoholt, és nem is cigizek. Hiába megyek el szórakozni, barátság sose alakulna ki, mindenki 'mást' keres...

Próbáltam ismerkedni chat-en, van akivel jól elbeszélgettem, azt hittem, hogy na talán valaki akivel én is jóba lehetnék, de semmi. Találkozásnál nem jött el, telefont nem vette fel, hiába vártam, utána csak magyarázkodott, hogy így meg úgy, abba maradt a kapcsolat.

Amit most leírtam, az nem azért van, mert sajnáltatni akarom magam, egyszerűen csak szükségem van valakire, aki megért.... :))

Nem tudom lesz-e aki végig olvassa, gondoltam itt is megpróbálom, hátha! :))

Lányok, fiúk... bárkivel barátkozok :)

2013. aug. 2. 20:28
 1/3 anonim válasza:
Én 15/L c:
2013. aug. 8. 00:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha még áll az ajánlat, írj nyugodtan!:) 15/L
2013. aug. 8. 01:27
 3/3 anonim válasza:
Írj, ha gondolod :)
2014. okt. 31. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!