Valaki szeretne barátkozni?
18 éves vagyok, most érettségizem, de sajnos egyetlen barátom sincs már, mert nem tudtam felvenni azt a nyávogós stílust, amit az osztálytársaim...
Van egy párom lassan két éve, de nem tölthetem vele az összes szabadidőmet, mert neki megvannak a saját barátai, akikkel együtt szeretne lenni.
Szeptembertől egyetemre megyek, de a nyarat valahogy át kellene vészelnem. Keresek mindenkit, aki hasonlóan érez, és szeretne akár életre szóló barátságot kötni vagy csak beszélgetni egy jót.
Én szívesen beszélgetek veled, ha kedved van hozzá.
Akkor ha úgy gondolod, írj majd privit.
Tudom, hogy nem így működik... sajnos :S
De eddig semmilyen formában sem tudtam igaz barátokat szerezni... hiába adom oda mindenem, segítek, ahol tudok, még egy "köszönöm"-öt sem kaptam vissza... sajnos nem vagyunk elengedve anyagilag, ezért a többség általában lenéz, és így az ember már nem olyan esélyekkel indul akárhol, mint egyébként, hiába az emberiség, a becsület, a tisztelet.
Ilyennel pedig még sosem próbálkoztam, gondoltam nem követek el bűnt, ha teszek egy próbát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!