Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki szeretne barátkozni?

Valaki szeretne barátkozni?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, most érettségizem, de sajnos egyetlen barátom sincs már, mert nem tudtam felvenni azt a nyávogós stílust, amit az osztálytársaim...

Van egy párom lassan két éve, de nem tölthetem vele az összes szabadidőmet, mert neki megvannak a saját barátai, akikkel együtt szeretne lenni.

Szeptembertől egyetemre megyek, de a nyarat valahogy át kellene vészelnem. Keresek mindenkit, aki hasonlóan érez, és szeretne akár életre szóló barátságot kötni vagy csak beszélgetni egy jót.

2010. jún. 3. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Én szívesen beszélgetek veled, ha kedved van hozzá.

Akkor ha úgy gondolod, írj majd privit.

2010. jún. 3. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
A barátság nem így működik, de végülis nem bűn minden lehetőséget megragadni rá. Ha gondolod írj, nem ígérem, hogy barátok leszünk, de talán segít, ha valaki elolvassa a mondandódat. Ez képzavar lett...
2010. jún. 3. 14:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem így működik... sajnos :S

De eddig semmilyen formában sem tudtam igaz barátokat szerezni... hiába adom oda mindenem, segítek, ahol tudok, még egy "köszönöm"-öt sem kaptam vissza... sajnos nem vagyunk elengedve anyagilag, ezért a többség általában lenéz, és így az ember már nem olyan esélyekkel indul akárhol, mint egyébként, hiába az emberiség, a becsület, a tisztelet.

Ilyennel pedig még sosem próbálkoztam, gondoltam nem követek el bűnt, ha teszek egy próbát. :)

2010. jún. 3. 14:16
 4/4 anonim válasza:
én szívesen barátkoznék ha gondolod írj:)
2010. jún. 7. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!