Kondi vagy otthoni edzés?
Figyelt kérdés
Izmosodni/erősödni szeretnék de nem tudom hogy kondizzak vagy otthon edzek fegyencedzés vagy egykezes sulyzot tudok szerezni(nemtudom ez mire elég) kondi azért lenne jobb mert ott ismerekednék is itthon meg nem..Csak félek h kondiból kinéznek mert elbaszok valamit vagy mert vékony a karom: d2013. nov. 19. 18:39
1/4 anonim válasza:
Ebből a leirásból itélve fiatal vagy még a kondihoz.
Ez a "nem tudom mire elég" keress rá googlen és nézd meg. kezdetnek jó aztán ha már megerősődsz nagy súlyokkal fogsz dolgozni elmész terembe, a gépeket próbáld kerülni, használj szabadsúlyt vagy sajáttestsúlyt.
2/4 A kérdező kommentje:
18 vagyok 73kg és 186 cm kb.. ez lemaradt
2013. nov. 19. 18:55
3/4 anonim válasza:
a fegyenc edzés jó dolog de azért szerintem menj el mellette sportolni. igazából ha mindenképp csak izmosodni szeretnél és küzdősportokat és hasonlókat nem akarsz akkor próbáld meg a kajakot ott fogsz nőni és azért elég jó buli. bár mondjuk nem most mikor kezd tél lenni.
4/4 anonim válasza:
Most ismerkedni akarsz vagy edzeni?
Termet azért választja sok ember, mert a gépek meg a súlyok otthon nem beszerezhetőek (milliós tétel) + nem is férne el a lakásban.
Otthoni edzést meg azért, mert nem kell hozzá (szinte) semmi.
Kár különválasztani a kettőt. Kezd otthonival, ha rendszeresen bírod mondjuk 3 hónapig, akkor nézz le egy egy terembe. Utána meg azt csinálod ami tetszik, vagy keverheted is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!