Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Otthoni edzés gyűrűvel?

Otthoni edzés gyűrűvel?

Figyelt kérdés

A gyűrű ideálisnak tűnik húzódzkodsához és tolódzkodáshoz, szóval gaykorlatilag az egész felsőtestet elég keméyen meg lehet dolgoztatni.

szerintetek mennyire lenne hatékony, a rúd vagy a gyűrű a jobb, esetleg van olyan verzió hogy két párhuzamosan kifeszített kötél, és azon is lehet húzódzkodni, tolódzkodni.

2012. nov. 20. 11:46
 1/6 dirtboy ***** válasza:
de mi a célod vele,mit akarsz elérni?
2012. nov. 20. 11:49
 2/6 A kérdező kommentje:

sportos testalkatot, és jobb erőnlétet.

jelenleg 175/71 vagyok, vékony(látszatra 62-63 kilónak szoktak nézni), kettlebelleztem egy ideig, az csak plusz 4-5kilót és sok erőt hozott, de centiket nem, sőt inkább lement, sok vizet lehajtott rólam, előtte kcsiit lusta vtam:D.

felhúzást azért szeretném, mert alapból kicsit deltás az alkatom, széles váll, keskeny csípő, ezzel talán még jobban ki lehetna hangsúlyozni, így nagyobbnak tűnnék.

a célom csupán annyi, h sportosabb erősebb legyek, nem akarok hatalmas darab lenni, kb 75-76 kiló a cél olyan 15% testzsír mellett, jelenleg 19%-os.

mellette persze kettlebellezek még, TRX-ezek, egylábas goggolás stb, csak mostanában kezdtem húzódzkodni, és elég hatékonynak érzem, nem csak a hátamban hanem váll bicepsz és has is érezhetően erősödött 1 hét alatt.

eddigy úgy csinálta h 2 ajtó köző pont betudtam tenni egy seprűnyelet, és aon húzodzködtam:D de ez hosszú távon nem megoldás, plusz ez a köteles megoldás nagyon tetszik, viszont a gyűrű meg kevesebb helyet igényelni.

konditerem jelenleg megfizethetetlen számomra, örülök ha rendesen tudok kajálni, ezért szeretnék itton edzeni.

2012. nov. 20. 12:02
 3/6 A kérdező kommentje:

a kötélre ezt a megoldást gondoltam:

[link]

csak vastagabb kötéllel, és úgy h legyen szélesebb és keskenyebb része. szóval V alakban felrakni.

2012. nov. 20. 12:04
 4/6 dirtboy ***** válasza:

a problémám főként az vele hogy gyűrűvel nehéz hatékonyan lábat edzeni.

okés hogy felszedsz pár kilót vele de lábra abból nem fog menni semmi.

szerintem jobb lenne ha kiegészítenéd súlyzós gyakorlatokkal.

2012. nov. 20. 13:15
 5/6 A kérdező kommentje:
persze ezzel tisztában vagyok, de erre ott az egylábas guggolás plusz súllyal, már most is + 16 kilóval szoktam (kettlebellel, de néha még hozzáfogok 5 kiló "súlyt) de ha csak ez a baj, hetente-2 hetente egy konditermes lábedzés belefér.
2012. nov. 20. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:

teljesen jó a gyűrű.

nekem az ajtó fölé van felfúrva a húzódzkodóm,és arra van ráakasztva egy állítható köteles tornagyűrű.

2012. nov. 20. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!