Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Iskolatáska súlyzó helyett...

Iskolatáska súlyzó helyett nagy hülyeség?

Figyelt kérdés
Tehát ha nincs itthon pl. egy 10 KG-s súlyzó és megpakolnék egy iskolatáskát 10 KG-val és azzal próbálnék edzeni az hülyeség lenne vagy segítene valamit?

2012. nov. 19. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
A semminél jobb, de nem sok gyakorlatot lehet vele végezni.:)
2012. nov. 19. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
10kg az 10kg. mondjuk 1-2 gyakorlatnál többet nem tudsz csinálni vele de pl. bicepszezni tudsz vele!
2012. nov. 19. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy sokáig bírná a táska.
2012. nov. 20. 00:05
 4/6 anonim ***** válasza:

12 évesen én is azt csináltam, hát valamire jó, de túl sokat ne remélj tőle:D

akkor már inkább csinálj homokzsákokat, különböző súlyúra, 2, 5, 10, 15, azt akár egy rúdra is rá tudod függeszteni, egy pad hozzá, máris jobb egy fokkal, vagy ha pl egy utazót megpakolsz vele + néhány saját súlyos edzés (felhúzás mindenképpe, tolódzkodás, fekvőtámasz, egylábas guggolás), akkor kb miden izomcsoportodat megtudod edzeni fillérekből.

2012. nov. 20. 11:51
 5/6 Unknown525 válasza:
Szerintem a húzódzkodással,fekvőtámasszal,felüléssel,guggolással elég jó eredményt lehet elérni és nehezíteni is lehet rajta elég egyszerűen.Ahogy írták már előttem a táska nem bírná sokáig.
2012. nov. 20. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Akkor már inkább hordjál vizesvödröket, annak legalább haszna is van :P
2012. nov. 20. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!