Milyen otthoni edzést ajánlotok? Saját testsúlyosra gondolok.
Gondolkoztam a fegyencedzésen, de az nemtudom jó-e.. az első lépések annyira gagyik szerintem.. Vagy csináljak csak fekvő+húzódzkodást? Vagy mit?
Kaját megutdnám oldani szóval csak edzés kéne:/ Kondit nem nagyon akarom mert nem szeretem annyira+nincs kivel lejárni.
És a fegyencedzéssel milyen alkatot lehet elérni? mondjuk 1 év alatt rendes kajával? 73kg vagyok és kb 186 cm..hasamon van csak zsír máshol nincs..
18/f
Jól mondja a második. Oszd fel 3-4 napra a csoportokat, ugyanúgy, mint súlyzós edzésben.
Nem leszel akkora, mintha súlyzóznál. Akiket én ismerek és az étrendre is odafigyelnek, valamint felosztják, azok saját súllyal mondjuk megközelítették a testmagasság-100cm-t kilóban szálkásan, de ennél nagyobbra már nagyon nehéz nőni csak a saját testsúlyodat használva.
Olyan gagyik? Alapgyakorlatok, mégis mit vársz? Pörgőforgórúgást?
Amúgy ha gagyi akkor hagyd ki, nem muszáj az elején kezdeni!
Amúgy ha nincs felszerelésed, súlyzóid otthon, akkor marad ez. Mert a fekvő+felhúzás benne van a fegyencedzésben is.
dzkg
Ezek szerint te sem olvastad végig a könyvet, végig kell járni a 10 lépést. Ha nincs alap, összedől a ház!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!