Valaki letudna írni egy otthoni kick-box edzés tervet?
Figyelt kérdés
Előre meg mondom ,hogy olyan válaszokat nem kérek ,hogy otthon nem lehet megtanulni kick-boxolni, mert semmi se lehetetlen. 15 éves vagyok ezzelőtt 1.5 éven át űztem a kick-boxot.Itthon van boxzsákom,kesztyűm,ugrálókötél stb.Régen azt mondták mindig hogy nagyon szépen ütök,a rugásaim is elég jók mert a fejem főlé is feltudok rugni.Nagyon hálás lennék ha valaki írna nekem egy normális edzés tervet.2013. jan. 12. 17:50
1/2 anonim válasza:
szintet tartani lehet egyedül is nagyjából,de a fejlődéshez elengedhetetlen a partner.
bemelegítés,lábkitartás zsákmunka.
ezután 2perc ugrókötél/1p pihenő
2perc kéz-láb zsák/1p pihenő
2p árnyék/1p pihenő 5 menetet.
utána zsákon csináld a 30-30-30 edzést.
30mp fél erejű ütések 3as kombóban
30mp lengyelbox
30mp tiszta erő csapott ütések.
a végén 1perc pihenő.
ebből 5 menetet csak kéz.
ezután 3 technika párosgyakorlat 30-50 ismétléssel,pontütőzés partnerrel elmozgással,és a végén 5x2 perc bunyó.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2013. jan. 12. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!