Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mennyi idő kell, hogy kigyúrja...

Mennyi idő kell, hogy kigyúrjam magam?

Figyelt kérdés
Kb egy ilyenre.. [link] am már csinálom kb 2 hónapja és van eredménye..:) csak érdekelne h meddig kellesz még edzenem.. am heti 3-4x edzek.. tömegnövelőt nem szedek. am 185 cm magas és 65 kg vagyok!

2013. jan. 3. 18:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pár év kell hozzá, de sok mindentől függ: genetika, étrend, edzés intenzitása, pihenés.
2013. jan. 3. 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Több év, kitartás, megtervezett étrend, hozzá megfelelő tápkieg, intenzív edzés.
2013. jan. 3. 20:58
 3/11 Body-Builder ***** válasza:
Minden az étrenden múlik! ez nem egy nagyon kigyúrt forma, mivel magas vagy ezért h ezt a formát elérd kell kb másfél év,protein és vitaminok nélkül sok fejlődést nem fogsz elérni, ha csak nem nyersz mindent ki az ételek-böl. a heti 3-4 alkalom az jó de sok minden függ az edzéstervtől is. először is kezdj el tömeget növelni addig míg teltek lesznek az izmaid és testsúly-ban is eléred azt a súlyt ami kell a magaságodhoz aztán szálkásits le :) ez nem egyszerű de mindenért meg kell izzadni :)és lehet h másfél év kevés is :)
2013. jan. 4. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Évek -

Étrend -

Tápkieg -

2013. jan. 4. 22:01
 5/11 anonim ***** válasza:

5-6 év ,de most komolyan!

Én 3 éve gyúrok kockahasam van azt annyi meg mellette heti 5 edzésem van .

Plussz Pavel Tsatsouline edzésmódszerei alapján edzek.

2013. jan. 6. 11:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja előző vagyok nem használok semmi féle mű cuccot én a természetességre törekszem nem arra, hogy ne álljon fel :)
2013. jan. 6. 11:26
 7/11 Body-Builder ***** válasza:
Látszik h mennyire értesz hozzá gratulálok :) ha nem tudnád amit boltokban kapsz étrendkiegészitöt adtól még nem lesz semien bajod! amitöl nem fog fellállni az a kox az illegális. :) a legális cuccok nem károsítanak! nem tudom minek szól bele olyan akinek fingja sincs ezekről :)
2013. jan. 6. 14:00
 8/11 Body-Builder ***** válasza:
és egy ilyen felépitésü fiú mint a kérdező annak kell tápkieg!
2013. jan. 6. 14:01
 9/11 anonim ***** válasza:

ma 11.26, nem kellene ám ekkora baromságokat írni. Műcuccok?? :)

A tápkiegekhez tartozó proteinek természetes fehérjék. Edzés után van nagy előnyük, mivel gyorsan szívódnak fel. Ez nem kox, ettől nem lesz bajod!

2013. jan. 6. 14:17
 10/11 Body-Builder ***** válasza:
Montez ennek hiába beszélsz ez tipikus divatmajom aki a 60 kg ával a tükör elött pózol :)
2013. jan. 9. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!