Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerinted gáz hogy az az...

Szerinted gáz hogy az az elsődleges célom hogy "kigyúrjam" magam?

Figyelt kérdés
A gyerek azt írta a másik témában hogy az az életcélja hogy elveszítse a szüzességét, nos ezzel már nekem nem nagyon kell törődnöm, viszont ez a kigyúrtság már állandóan a fejemben van fél éve folyamatosan, heti 4komoly edzés, itthon állandóan csirke,rizs,gyümölcs(és normális étel) kajálás , azóta már szedtem fel izmot (meg persze zsírt is) de erre annyira vágyom, hogy más dolog ezen kívül nincs is amit annyira akarnék
2010. okt. 10. 14:35
 1/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt! :) Ha ez is meglesz, utána más célod lesz majd.
2010. okt. 10. 14:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem így önmagában az. Ha esetleg azért akarod 'kigyúrni' magad, hogy később rendőr, tűzoltó, testnevelés-tanár stb. lehess, így már értelmesebbnek tűnne. De a szüzesség-elvesztésnél mindenképpen jobb cél...
2010. okt. 10. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
hát szerintem az. nekem az első a tanulás és a diploma, emellett edzek. de nem fogok kevesebbet tanulni a gyúrás miatt... de inkább nem gyúrok annyit ha lemaradtam valamivel.
2010. okt. 10. 14:54
 4/9 A kérdező kommentje:
am két lehetőség van pincér v rendőr-tűzoltó akarok lenni , de a fizikai felmérésen már simán jól teljesítenék 60kilót asszem 20szor kell kinyomni én kitudom 25ször meg hajlított karú függés is kell, 1 percig bírom magam tartani, meg nemtom mennyi idő alatt kell lefutni 3000méter körüli eredményt, én simán lefutok 4-5ezret is ... néhány ember meg csodálkozott kondiban h amikor odamentem első alkalommal az új helyre hogy vagyok olyan erős(189cm 76kg) mert nem vagyok egy nagy darab
2010. okt. 10. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem beléd akarok kötni, de ha elmentél 1 új helyre, és 76 kilósan a 60 kilót kinyomtad 25xör, akkor nem hiszem h azér néztek milyen erős vagy, elvégre ez nem éppen valami jó eredmény már megbocsáss. Nem tudom milyen konditerem az, ahol a 65-70kilóval szériázokat megnézik, hogy hú de izmos. Lepontozhatsz, de attól nem lesz nagyobb se a kezed,se a melled... Jah és szerintem gáz, ha nem testépítő akarsz lenni, akkor neked ajánlom még a tanulást inkább.
2010. okt. 10. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Ahova én járok, oda azért keményebb arcok járnak, gondolok itt pl Vörös Zolira, aki nem 60 kilót, hanem 260-at tol. De ez már csak kukacoskodás.
2010. okt. 10. 17:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért írtam mert én semmi vagyok ahhoz képest, hogy nem is nézek ki jól nincsenek jól kidolgozva az izmaim,annak ellenére viszonylag erős vagyok... de kár h nem vagyok 170cm ... hanem ilyen culáp vagyok
2010. okt. 10. 18:49
 8/9 A kérdező kommentje:
meg nem is tudom a 76kiló meg a jó 190cm olyan jól néz ki? mert szerintem egy gebeló vagyok egy 170cm-es embernek esetleg de nekem esetleg 96kiló ami tényleg kemény eredményt adhatna eredményben és külsőleg is
2010. okt. 10. 18:50
 9/9 A kérdező kommentje:
ja meg nem keménykedésből írtam, ezeket valaki meg már itt azonnal magára veszi a dolgot hát istenem ... mintha nem tudnám hogy valaki mittudjamén még a 390kilót is felbírja
2010. okt. 10. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!