Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A küzdősportoknál/harcművészet...

A küzdősportoknál/harcművészeteknél tényleg hátrány ha izmos vagy?

Figyelt kérdés

2013. nov. 13. 20:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Joda.
2014. febr. 7. 10:57
 22/27 anonim ***** válasza:
Cöhh, ő már nem is él, hol marad a logika?
2014. febr. 7. 12:04
 23/27 anonim ***** válasza:

'nem is él'.

Nem. Igen. Ebben a világban már "nem él". Ez csak részletkérdés, a túlvilág/másik világ csak másik rezgéstartományban létezik, tehát gyakorlatilag él és köztünk van, csak a mi érzékelésünk számára felfoghatatlan, magasabb rezgéstartományban.

Ennyi. :D

2014. febr. 7. 12:16
 24/27 A kérdező kommentje:

19-es.Én tudok egyet.

Mariusz Pudzianowski

http://www.youtube.com/watch?v=D7e6-kKC6Tw

2014. febr. 7. 15:13
 25/27 anonim ***** válasza:
Pudzianowski egy showman inkább nem MMA harcos...:D még mellé irritáló is a nagy arca...az ellenfele Najman kb annyira profi mint én 3 meccse volt életébe és aztis elvesztette...ezt inkább bohóckodásnak nevezném amit Pudzianowsi csinál amúgyis noname embereket választanak neki ellenfélnek olyanokat akiket kb sehol nem jegyeznek még az amatőr kategóriába sem...Pudzianowski jó erősember és tesépítő ennyi. Nagy showt csinálnak körülötte mert ugyebár hírességnek számít Lengyelországban meg már legendaként emlegetik némelyik testépítő oldalon...amúgymeg énis járok konditerembe kb 11 éve és nem is akartam fikázni igazából senkit akinek ez az élete egyszerűen csak idegesítő amikor jön egy Pudzianovski vagy egy Burneika féle 150 kilós barom nulla harctudással, megver valami mezei parasztot a ketrecbe és egyből már jön a reklám hogy MMA legenda lessz/lett...
2014. febr. 7. 23:50
 26/27 A kérdező kommentje:
Utolsó,én sem mondtam,hogy egy MMA legenda.Engem az idegesít,amikor a küzdősportolók mondják a kondisoknak,hogy a nagy izomtömeg nem való semmire,lassabb leszel tőle,simán megvernek.Pudzianowski volt az,aki bebizonyította,hogy ez nem igaz.Amúgy ő 3.kyus kyo karatés és 7 évig boxolt.Szóval nem mondanám,hogy 0 a harctudása,bár gondolom nem számít soknak az MMA-sok között.
2014. febr. 8. 20:00
 27/27 anonim ***** válasza:
Mindkettő dolog közel áll hozzám igazából...gyerekkorom óta küzdősportolok de a súlyzós edzések is ugyszintén részét képezik az életemnek és kismillió kisebb amatőr versenyt nyertem erőemelésben is, egyszerűen csak ott akartam kilyukadni ebbe a Pudzianowski dologban hogy neki az erőemelésnél kellett volna maradnia mert abban jó ez az MMA dolog egyáltalán nem megy neki szerintem...Attól függetlenül énis lenéztem és le is nézem a mai napig az ilyen Ronnie Colemaneket meg Jay Cutlereket meg hasonlókat akármilyen sikereket is értek el számomra ez már az undorító kategóriába tartozik...
2014. febr. 9. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!