Mit ajánlotok szedni protein fehérje mellett gyúrós 16 éves srácnak?
13:21-esre halgass kérdező!
Teljesen úgyvan ahogy elmondta.
Amúgy szálkásításhoz megfelelő étrend esetleg valami karnitin tartalmú tápkieg kell meg fehérje.
Tömegnöveléshez:Volumass, Jumbo,Mass20
Uram isten!Nagy az isten állatkertje!Miért ír butaságot az aki full nem is ért a test építéshet???Én is tömegnövelőt iszok+ fehérjét, és az nem gyógyszer!Kell dolgozni rá, nem is keveset ahhoz hogy szép formája legyen az embernek.Nem elég csak meginni, és várni az izmok növekedését!Én sokszor iszom még isoource-t is, mert könnyen hozzájutok, és az is nagyon jó!Én vita-xet is szedek, mert a vitaminbevitel nagyon fontos a testépítésben!Én bio-teh cuccokat szoktam venni, nekem azok jönnek be!De ki kell tapasztalni, kinek mi a megfelelő!Csak dolgozz tovább, és kitartás!Ne feledd, Róma sem egy nap alatt épült!
25/L
tudod mit jelent a szálkásítás?
mert szálkásítani szeretnék meg nőni az nem függ össze.
a szálkásítás izomtömeg vesztés nélkül nem végrehajtható .
az hogy te csinálsz 5x15ös gyakorlatot az rohadtul nem szálkásítás attol még h a szomszéd 5x8akat csinál.
azt hívják annak ha naponta kardiózol és nem viszel be szénhidrátot és zsirt , csak a minimálisat .
Szia.
Csinálj kis súllyal sokat...megfelelő étrend..napi 5x-i étkezés, mivel az anyag cseréd felgyorsul és kevesebbet eszel fogyni fogsz....cardio...
Nem 2 napos munka;) Ne add fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!