Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Thai box edzés otthon?

Thai box edzés otthon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Újabban el kezdett érdekelni a thai box mint sport, de anyagilag sajnos a főiskola túlságosan leterhel ahhoz hogy beiratkozzak edzésre. Szeretném ha valaki hozzáértő leírna pár alaptechnikát/edzésmódot, erőnléti/állóképességet fejlesztő gyakorlatot. Esetleg linkek is érdekelnek ehhez kapcsolódó oldalakhoz, amivel el tudok kedzeni egyfajta otthoni önképzést. Semmi világmegváltóra nem gondolok, csak mint hobbi érdekelne. Válaszaitokat előre is köszönöm!
2013. nov. 8. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
Így semmi érdemlegeset nem tanulhatsz.
2013. nov. 8. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
akiket hobbiként érdekel,ők is lejárnak edzésre ugyanúgy,csak versenyeken nem indulnak.
2013. nov. 8. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Néhány edzésre menj el mindenképpen, valahogy spórold össze, hogy legalább a technikát pontosan megmutassa valaki. Havi 2-3 edzés is nagy erőlépés lehet, az erőnletedet, állóképességedet otthon is tudod fejleszteni, de ahhoz, hogy hatékonyan tudd gyakorolni a technikákat meg kell, hogy mutassa valaki és kijavítson, ha rosszul csinálod. A thaiboksszal annyi probléma van még ennél, hogy ott az ütéseket, rúgásokat is sokszor zsákon vagy pajzzsal gyakorolják (vagy épp a másik emberen), ha nincs bokszzsákod otthon, akkor leginkább csak a kéztechnikát tudod hatékonyan gyakorolni.
2013. nov. 8. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
20%

várd meg amíg elmúlik a lelkesedésed.

Annyira gyűlölöm a puhapötch fajtádat, hogy arra nincs is szó. szerinted más nem jár iskolába, egyetemre? Másnak nincs munkája? Családja? Mégis lejárunk edzeni, megteremtjük az időt és a pénzt rá.

nesze, erre tájboxolhatsz:

http://www.youtube.com/watch?v=W0VjItiDF3w

2013. nov. 8. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Én meg személy szerint a műmájer, keménykedő, érzelmes tájboxoló fattyakat nem bírom (nem gyűlölöm, csak hisztisnek tartom őket).

De kérdező, ez hidd el nem egy értelmiségi sport még a küzdősportok között sem, otthon meg nem lehet edzeni. Minimum le kell menni és élvezni ahogy rugdosod őket, ezt otthoni edzés nem adhatja vissza.

2013. nov. 9. 12:49
 6/8 anonim válasza:

Néhány kommentelő nagyon eltudja venni az érdeklődést az efféle sport elkezdésétől. Kedves kérdező ne vedd figyelembe pl egy olyan ember irományát aki ilyen szavakat használ"pötch" lehet nem is jól írtam;)

Nekem is úgy indult ez az egész,hogy otthon edzettem javítottam az állóképességem mert féltem igazából sok mindentől gondolok itt arra,hogy megmondják ez a nyomi 10 perc után kifullad,nem bírja,minek jön az ilyen ide. stb..

Nem kell félned :) Én már 6 éve,hogy járok munka mellett napi 1 órát igazából nem mondom azt,hogy már nincs mit tanulnom mert azt szerintem senki nem jelentheti ki ilyen könnyelműen viszont magabiztos vagyok,megfontoltabb és ez nem csak a sportban hanem a magánéletben is megmutatkozik.

Én mindig mindenkit buzdítok arra,hogy igen is ez a jó választás!!! Ha otthon ülsz pocakosodsz kifelé,napi 3 órát csavargatod a számítógéped ha van szabadidőd fáradékony vagy nincs kedved eljárni futni mert egyedül unalmas és még sorolhatnám a többi jellemzőt hidd el megéri elkezdeni.

2014. jún. 14. 10:12
 7/8 anonim válasza:
47%
Szólj be egy thai boxosnak és amikor kiengednek a korházból gondolkozz el ez, hogy csinálta.
2014. szept. 28. 15:14
 8/8 anonim válasza:
Vajon ezek a nagyjampik akik itt amperkodnak ők is eltudnának lábbal törni egy baseball ütőt?
2017. szept. 11. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!