Thai box edzés otthon?
várd meg amíg elmúlik a lelkesedésed.
Annyira gyűlölöm a puhapötch fajtádat, hogy arra nincs is szó. szerinted más nem jár iskolába, egyetemre? Másnak nincs munkája? Családja? Mégis lejárunk edzeni, megteremtjük az időt és a pénzt rá.
nesze, erre tájboxolhatsz:
Én meg személy szerint a műmájer, keménykedő, érzelmes tájboxoló fattyakat nem bírom (nem gyűlölöm, csak hisztisnek tartom őket).
De kérdező, ez hidd el nem egy értelmiségi sport még a küzdősportok között sem, otthon meg nem lehet edzeni. Minimum le kell menni és élvezni ahogy rugdosod őket, ezt otthoni edzés nem adhatja vissza.
Néhány kommentelő nagyon eltudja venni az érdeklődést az efféle sport elkezdésétől. Kedves kérdező ne vedd figyelembe pl egy olyan ember irományát aki ilyen szavakat használ"pötch" lehet nem is jól írtam;)
Nekem is úgy indult ez az egész,hogy otthon edzettem javítottam az állóképességem mert féltem igazából sok mindentől gondolok itt arra,hogy megmondják ez a nyomi 10 perc után kifullad,nem bírja,minek jön az ilyen ide. stb..
Nem kell félned :) Én már 6 éve,hogy járok munka mellett napi 1 órát igazából nem mondom azt,hogy már nincs mit tanulnom mert azt szerintem senki nem jelentheti ki ilyen könnyelműen viszont magabiztos vagyok,megfontoltabb és ez nem csak a sportban hanem a magánéletben is megmutatkozik.
Én mindig mindenkit buzdítok arra,hogy igen is ez a jó választás!!! Ha otthon ülsz pocakosodsz kifelé,napi 3 órát csavargatod a számítógéped ha van szabadidőd fáradékony vagy nincs kedved eljárni futni mert egyedül unalmas és még sorolhatnám a többi jellemzőt hidd el megéri elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!