Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » MIT TEGYEK? ISZONYATOSAN...

MIT TEGYEK? ISZONYATOSAN SZORÍT A MÁSZÓCIPŐ?

Figyelt kérdés

A lábam 24,5cm hosszú (elvileg 41-es) és most vettem egy 40es méretű Rock Pillars (22,5cm-es) mászócipőt. 3 napja próbálok hozzászokni. Már pusztán a viselése is fájdalmas, még ráállni is alig bírok! Ha falat próbálok mászni úgy érzem eltörik a lábujjam. Mi a fenét csináljak? Megszokom? Nagyon idegesít.

20/f

2013. nov. 5. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
46%

Ember, minek vettél kisebb cipőt sokkal?

Vegyél egy nagyobbat

2013. nov. 6. 14:03
 2/3 A kérdező kommentje:
1 mérettel ajánlott kisebbet venni ha valaki mászik mivel jobban fogja a lábad. Csak éppenséggel nagyon fájdalmas az elején.
2013. nov. 7. 19:52
 3/3 anonim válasza:
Tényleg nehéz eltalálni a megfelelő méretet. Nekem egy olyat sikerült találnom, ami csak 10-15 perc után kezd kellemetlen lenni, de annyi elég is egyszerre, így pihenés közben leveszem. Ha már az elején nagyon fáj, szerintem próbálj meg egy fél számmal nagyobbat (nagyon nagy az eltérés az egyes gyártók, de még a modellek között is!)
2013. nov. 15. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!