Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogy ne féljek az ütésektől? :D

Hogy ne féljek az ütésektől? :D

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok és boxolok,de kesztyűzésnél (mi így hívjuk) félek hogy eltalálnak és ezért mindig hátrálok. Tudom hogy nemfáj a eltalálnak,de én mégis valamiért félek tőle :S Mit tegyek? :D

2013. szept. 4. 22:13
 1/1 anonim válasza:
Hidd el, én is ilyen típus vagyok, vagyis voltam. Sokáig féltem tőlük, reflexből mindig hunyorítottam, meg olyankor is, amikor nem lett volna rá okom, csak fenyegetettség érzésem volt. Immár 6 éve tanulok, és gyakorlok aktívan és folyamatosan küzdősportot és harcművészetet. És most már nem félek ilyesmitől. Ha valaki szórakozni akar velem, hogy boxolgat előttem, akkor már reflexből kivédem vagy elhajlok. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni :)) Ebben rejlik a titok. A boxolás jó, de... az biztonságot talán kevésbé ad, mint mondjuk a kung fu. Hisz ott mindent szabad, bárhonnan támadhatnak. És az utcán nincs a kezeden boxkesztyű....
2013. szept. 5. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!