Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne féljek a...

Mit tegyek, hogy ne féljek a tesitől?

Figyelt kérdés

Régen egy utolsó senkiházi paraszt volt a tesitanárom, majdnem megbuktam nála és folyton alázta a gyerekeket ezért nagyon megutáltam a tesit. Tavaly év végén 4 egyesem volt belőle, meg első félévbe is vagy 3. Csak egyeseim voltak. Aztán valamiért átengedett. Egész nyáron paráztam, hogy középsuliban milyen tanárom lesz meg azt hittem, hogy rosszba leszünk de nem, sőt, nagyon bírom azt a nőt (a régi férfi volt) nagyon rendes. Egy négyesem van még csak de lassan félév, ezért holnap tesin alkotnom kell valamit amire jegyet kapok de már most félek, hogy mit kell majd csinálnom. Félek, hogy elrontom vagy nagyon beégek meg amúgy se vagyok valami vékony és így sokkal gázabb az egész. Tavaly nem csináltam meg semmit ami jegyre ment (meg amúgy sem) mert arra gondoltam mindig, hogy beéget a tanár a többiek meg ugye röhögnének. Most is attól félek, hogy kiröhögnek. Hogyan felejthetném el a múltat? És mit tegyek, hogy ne féljek attól, hogy kiröhögnek?

15/L

2012. dec. 19. 22:08
 1/7 anonim válasza:

Semmit.

Holnap tesin megcsinálod ügyesen a gyakorlatot, senki nem fog kinevetni, kapsz egy jó jegyet, túl leszel rajta, és megkönnyebbülhetsz :) Hidd el, előbb utóbb visszajön majd az önbizalmad, de ahhoz sajna ki kell állni és megcsinálni, amit a tanár mond. Drukkolok ! :)

2012. dec. 19. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:

annak idején tesin, ha elbénáztam valamit, én röhögtem a legjobban magamon.

A saját röhögésemtől meg nem hallottam a többieket, szóval nem volt gond.

Vedd fel lazán a dolgot.

2012. dec. 19. 22:11
 3/7 anonim válasza:

Az osztálytársaid nem tudják, hogy félsz. Nem fognak kinevetni.

Vagy beszélj az új tesitanárral a problémádról, persze négyszemközt, hidd el, meg fogja érteni, és nem fog megszégyeníteni. Főleg, hogy látja, nem színészkedsz, kényeskedsz, hanem csinálod amit kér.

28/n

Szurkolok holnap!!

2012. dec. 19. 22:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is ki szoktam magam röhögni, az sem zavar ha a barátaim teszik, de ha valami "idegen" ember vagy akivel csak ismerjük egymást azoktól rosszul esik és nagyon magamra veszem. Nem szoktam megsértődni csak sokáig gondolok rá. Azért köszönöm :)
2012. dec. 19. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Na hogy sikerült? :)
2012. dec. 20. 12:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Van egy szívbetegségem ami reggel megint előjött, így nem mentem suliba. De van elméleti tesink is és lehet, hogy abból fog kérdezni :)
2012. dec. 20. 22:22
 7/7 anonim válasza:
Jajj istenem nagyon ismerős. Velem is ugyanez van. Teljesen be vagyok parázva a tesitől mert engem is kiröhögtek folyton. Remélem h sikerült jó jegyet szerezned. :)
2012. dec. 26. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!