Airsoft. Hogy történik nagy játékokon a BB hordozás, tárazás, ha kifogysz? Tudom furcsán hangzik a kérdés, de még nem voltam nagy játékokon.
Tehát úgy értem, hogy ha csak rendes felszerelésben vagy (nadrág, zubbony) akkor hol tartod a BB-t, amit menet közben jutatsz a tárba?
Láttam pár képen, ahol valaki taktikai mellényben van és annak a zsebeiben van a fegyveréhez legalább 3 tár. Ő csak azokat hordozza magánál? Ha kifogy?
Na és akinek nincs ilyen mellénye? :)
Valaki dióhéjban összefoglalná, hogy zajlik ez?
Tehát hogy történik a tárazás? (tárban már eleve benne van a golyó vagy akinek csak 1 tár áll rendelkezésére az szórja bele a BB-t? és ezt a bb-t miben és hogy viszi magánál ha pl. nincs taktikai mellénye)
Bízom benne, hogy valaki azért érti mire gondolok.
Nagyon szépen köszönöm!
Játéka válogatja, hogy mennyi lőszert tarthatsz magadnál, mennyit és mikor tárazhatsz be.
Én mikor kezdtem egy high cap és egy midcap tár volt összeszigszalagozva AK-47-hez :D ( az bő 500db)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!