Aki volt idén a londoni játékokon, mennyibe kerültek a költségei?
Figyelt kérdés
repülőjegy mennyivel volt drágább, mint egy normál időszakban, illetve a szállodai árak? Meccsre jegyárak úgy hallottam őrült drágák voltak még nyugati pénztárcával is.2012. aug. 17. 08:39
1/1 anonim válasza:
A repülőjegy árakat nem tudom (csak annyit hogy legalább dupla árban voltak mint amennyibe szoktak kerülni) a szállodai árakat sem tudom, de hallottam hogy az In holliday-ban (ez egy hostel ami viszonylag elfogadható árban van) az olimpia idején 1 éjszakára 40-60 fontot is elkértek. Mi kétszer voltunk kint az olimpián. (Kajak,és atlétika) Fejenként 140 fontot fizettünk 1 jegyre. Vagyis kettőnknek 560 fontba és 2 alkalommal napi 25 fontba került a parkolási díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!