A londoni olimpiai játékokon miért nincsenek reklámok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 16:56
1/9 anonim válasza:
Mert nincs. Az azért elég nagy pofátlanság lenne, ha ezt is teleraknák reklámokkal.. már az ókori görögök óta nincs, azért nem kellene ide is behatolnia ilyen durván a kapitalizmusnak.
2/9 anonim válasza:
mert az m1-m2 nem kereskedelmi csatorna,hanem állami tv.
3/9 lee12 válasza:
én már a roha..dt szövegtől hülyülök meg
a közvetítés támogatója a mindig tv
elég nekem ennyi is már ettől idegroncs vagok
4/9 A kérdező kommentje:
Én nem a közvetítésre értem, hanem hogy a Coca-Cola, Nike meg ilyen feliratok helyett mindenhol a London 2012 van kiírva. Ezt az egyik kommentátor is megjegyezte.
2012. aug. 1. 15:24
5/9 anonim válasza:
Mert nincs. Ez olyan mint a fehér ruha wimbledonban. Nincs törvény ami megtiltaná, börtönbe sem csuknának érte, de vannak olyan értelmesek az emberek, hogy felfogják ez így van. Meg amúgyis nagy közfelháborodás lenne belőle.
6/9 anonim válasza:
Azért, mert az olimpia eredetileg az amatőr sportágak és sportolók gyűjtőhelye. Ezért nem lehet reklámot berakni sehova az olimpia ideje alatt.
7/9 anonim válasza:
" közvetítés támogatója a mindig tv"
Ritka nagy marhaságot írtál! Ha nem lenne támogatója a közvetítéseknek akkor hogy a kacifántos fittyfenében lenne közvetítés?K fizetné a költségeket? Vagy legalábbis egy részét?
8/9 anonim válasza:
Szerintem kedves utolsó nem magával a mindig tv-vel és a ténnyel van baja, hanem a reklámmal.
Esküszöm, már én is a hajamat tépem attól a kis tv-től, "a közvetítés támogatója..." és az a pittyegés. Forma 1 miatt is szenvedek már tőle, de most ez is ...
Amúgy meg előbbiek válaszával egyetértek, hogy miért nincs reklám,nem írom le újra.
9/9 lee12 válasza:
igen a reklám zavar nem a mindig tv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!