Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogy kell érkezni a kickflippr...

Hogy kell érkezni a kickflippre, illetve honnan húzzam ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a nyáron kezdtem deszkázni, és a kickflippel sokat szenvedtem.. Be szeretném már adni, de nem megy, mert nem tudok rá érkezni.. Mostanába sajnos nem is mindig pörgetem ki teljesen, mert sajnos másik cipőbe tolom, amibe nekem sokkal furább... De maradjunk annyiba, hogy pörgetni szoktam, elég szépen pörög már, bőven a levegőben van, és elég szép. ( nem vagyok egoista). Sajnos soha nem tudok rá érkezni, mindig úgy érkezek, hogy terpeszbe teszem a lábam, és átlépem a deszkát... Úgy szoktam kezdeni, hogy a hátsó lábam a deszka végére teszem, a sarkam lelóg. Az első lábamat az első 2 csavat elé teszem 45 fokba, majd a hátsó lábammal lepattintom a deszkát, és az elsővel kihúzom, egy kicsit félre, szóval nem úgy mint az olliet. Csak pörögni szokott.. Van valami tippetek, hohy hogy érkezzek rá minimum 1 lábbal ? Itt egy videó ahogy csinálom.: http://www.youtube.com/watch?v=UjVP6CG--9o

12 éves vagyo, nyáron kezdtem el, de nem az elején...

2013. szept. 2. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Mert félsz ráérkezni

Ne félj ráérkezni

2013. szept. 3. 14:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Öm.. Ma is próbálgattam, kicsit más teknikával... Igazából az egyik lábam szinte mindig a kerékre érkezik, kicsit össze kéne húzni, vagy pedig nekem is nagyobbat kéne ugranom, de ha én nagyobbat ugrok, akkor meg nem tudom kipörgeti. Holnap havertól veszek új lapot, mert ami most van, az a multkor elázott, és most ha kicsit nekimegyek valaminek már lekopik.. Most is a lap teteje tiszta sza.r, mert be van repedezve, és a végéről hiányoznak darabok :( Ha ollezok vele, akkor is kopik..
2013. szept. 3. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Minden lap kopik

Ne kombinálj, meg fórumozz, menjél ki és csináld.

Ilyenkor fél az ember beleugrani.

2013. szept. 3. 21:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Igaz ;). Már a fél láb majdnem meg van, most úgy csinálom, hohy nagyon gyorsan, és magasan.
2013. szept. 3. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:

A fél láb semmit nem ér

állóhelybe csináld először

2013. szept. 4. 15:38
 6/10 A kérdező kommentje:
ÖÖ, álóhelyben csinálom . Egyébként, eddig az volt, hogy csak pörgettem, de ln szinte leugrottam róla.. Mostmár úgy csinálom, hogy próbálok én magam is magasra ugrani, így könnyebben el tudom kapni a deszkát. Köszi a tippeket.
2013. szept. 4. 19:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Először nem fogod elkapni, felesleges magasra ugrani

csak pörgesd ki, és ugorj rá. ne gondolkozz ennyit

2013. szept. 4. 20:54
 8/10 qwertzoo ***** válasza:

Eleve rosszul állsz rajta.

Nagyon erős jobbra kanyarodásban áll a deszka, ami nem jó.

Úgy vegyél fel állást, hogy a deszka vízszintesen álljon.

Legjobb lenne ha lassan gurulnál gyakorlás közben, mert akkor kénytelen vagy normálisan állni rajta.

A súlypontod is vidd le trükk előtt. Habár most nem nagyon látszik, de a térded alapján nem guggolsz be eléggé.

Mélyebb tartásból nagyobbat tudsz ugorni.

Jelenleg te hamarabb leérkezel mint a deszka. Így esélytelen rá érkezni.

Csináld gurulva és vállald be az esést.

Úgyis kell gyakorolni azt is, mert minél jobban fog menni, annál durvábbakat fogsz tanyázni.

Még kicsit merev vagy, de ezen csak a sok gyakorlás segít.

Nem egy egyszerű sport ez, ha folyamatosan gyakorolsz, akkor talán egy év múlva már egész értelmes flippet fogsz dobni.

2013. szept. 5. 01:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen :) Hát, ez régebbi vidi, kb nyár közepe asszem. Menés közben van hogy sikerül. Meg járok ki dezskázni, és szoktak lenni ilyen jó deszkésok, és azt mondták, hogy középről húzzam ki a kickflippet.. Köszi mindenki.
2013. szept. 6. 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy középről? Hosszában középről?
2013. szept. 6. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!