Hol lehet Magyarországon siklóernyőzni illetve ejtőernyővel ugrani?
Figyelt kérdés
És ezek kb mennyibe kerülnek? Hány éves kortól lehet? Kell előtte valami tanfolyamot elvégezni? Mindenképp valakivel (egy oktatöval pl, agy valakivel aki már profi) együtt szeretnék.2013. ápr. 22. 22:14
1/3 anonim válasza:
Szia! Először is,google a barátod. :) Az ejtőernyős ugrással nagyjából tisztában vagyok,mert már egy ideje nézegetem,ezt szeretném születésnapomra. Rengeteg egyesületnél lehet ugrani,kizárólag tandemugrással! Ha egyedül szeretnél (de ez ugye nálad nem opció),akkor különböző vizsgákat kell letenned,ami nagyon drága. Egyébként olyan 35-40 ezernél kezdődnek (videó,képek nélkül),és legalább 60-70ezerig megy az ára,de ebben már van videó,és kép is. Én a szegedi reptérit néztem ki,de nézz utána,tényleg nagyon sok van. :)
2/3 tothrichard1 válasza:
Fedémesen lehet siklóernyőzni egy kisdombról nézz utána, nincs korhoz kötve, Laci bá segít.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi,l bár már megvolt a nyáron. Érsekcsanádi repülőtéren. :D
2014. febr. 17. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!