A horgászokhoz szólna a kérdésem:Melyik mücsalik, villantók illetve rapalák a nyerők HARCSÁZÁSHOZ?
Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 19:05
1/6 anonim válasza:
Szerintem egy nagyobb kanál jó lesz. Sohasem harcsáztam, akit ismerek az mind élő csalival, viszont sokat pergettem csukára, süllőre. Ott a duplafarkú fehér twister vált be. Lehet harcsára is jó lenne egy nagyobb példány, esetleg egy nagy gumihal.
2/6 A kérdező kommentje:
Kanalaim és gumihalaim vannak,azok is jók,de a rapalák és woblerek közt a harcsára nem tudom pontosan melyik lehet az igazi..
2013. júl. 17. 05:55
3/6 anonim válasza:
A lényeg, hogy viszonylag nagyobb legyen (10 cm felett) és jobb esélyekkel indulsz, ha a mélyre törő/süllyedő típusok közül választasz. Fontos, hogy a horgot rögzítő drót és karika, illetve maga a horog is nagyon erős legyen. Vannak olcsóbb wobblerek, amibe "csak" menettel vannak betekerve a horogrögzítők, ezt felejtsd el, olyat használj, ami teljesen be van a testbe ágyazva. A joint wobblereket (több részes) nem javaslom, a toldás lesz a gyenge pont. Nagyjából ennyi. A lényeg, hogy a lehető legkevesebb gyenge pont legyen a szereléken. A kanalak is jók, és a nagyobb gumik, fenék közelében, mélyen vezetve.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi,épp most akartam rendelni egy ilyen rapalát Rapala Jointed (J) Szín: SFC,akkor hanyagoljam szerinted?vagy egyrészeset vegyek belőle?
2013. júl. 18. 18:33
5/6 anonim válasza:
Nekem már ment el halam (csuka volt, szemre úgy 4-5 kg lehetett) úgy, hogy a joint wobbler hátulsó része leszakadt. Nem tudom, hogy pontosan mi történt, mert csak az eleje maradt meg egy Joint Shad-nek és azon rajta volt a szem hibátlanul, de a hátsó rész teljesen eltűnt. Szóval ez személyes tapasztalat, igaz, csak egyszer volt ilyen. Ugyanakkor a joint wobblerek sokkal fogósabbak, ez is tény.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi..igen azt tudom,h fogósabbak..
igazából a Pó folyóra megyünk nemsokára és oda kellene valami nagyon tuti wobbler vagy bármi ,mert pergetve is szeretnék horgászni harcsákra,de azt sem tudom,h oda melyik lenne jobb a merülő mélyretörő vagy épp a fentúszó..a viz mélységről sem tudok semmit..
2013. júl. 20. 18:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!