Utcai önvédelemre milyen stilus a legjobb?
Figyelt kérdés
Ha nincs lehetőségem elfutni és a box se ér semmit ha 2-3 támadó is van,és ha még fegyver is van az egyiknél mondjuk egy kés.
A Kempo a Ju Jitsu a Systema vagy a Combat Sambo?
Mondjuk Boxolni tudok de az utca az utca lefogások,több ellenfél+fegyverek ellen melyik lenne a legjobb?
#edzés #fegyver #freestyle #extrém #karate #boxzsák #extrém sport #box #Harc Harcművészet #Kezdő Küzdősport
2013. szept. 1. 19:55
31/38 A kérdező kommentje:
Mostanság itt nagyon felkapott lett a Ninjutsu nemtudom mit tanitanak itt de tudom hogy közelharcra a taijutsu-t egyik Ninjutsu mester mondta hogy ő tudja alkalmazni ezeket a fogásokat vagy miket az utcán meg önvédelemre de hogy ebből mi igaz,vagy tényleg ilyen jó azt nem tudom.
2013. szept. 10. 16:48
32/38 anonim válasza:
Pedig csak annyi a kérdés, hogy mi igaz és mi nem.
Mert maguk a technikák, jól kivitelezve, a megfelelő alapképességekkel rendelkezve valóban működnek. Ezekkel rendelkezik-e az oktató, és tanítani is tudja-e..? Ennyi csak a kérdés. Igaz, vagy nem igaz.
33/38 A kérdező kommentje:
Már kezdem megérteni Köszönöm.
2013. szept. 11. 20:09
35/38 anonim válasza:
Wing Tsun? Ez most komoly? Ne röhögtess...
36/38 anonim válasza:
Lehet kifogott egy kivételes WT edzést.. de ettől még nem árt hozzátenni, hogy az edzések általános színvonala miatt nem szokták ajánlani, az meg szerencsés aki talál egy jót.. (ha tényleg..)
37/38 anonim válasza:
Jaja :) Bár kizártnak tartom hogy abból van jó is, mert itthon csak egy "mestere" van. Persze aki a szablyavívást is tanulni szeretné... :D
38/38 A kérdező kommentje:
Szerintem a Box a legjobb utcán azt használjuk,meg mondjuk földharc de az ritka,meg esetleg a Muay Thai könyök és térd használata.
2013. nov. 16. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!