Downhillezés közben halt már meg valaki?
Figyelt kérdés
Vagy mi volt a legdurvább sérülés ebben az extrém sportban?2013. aug. 26. 11:23
2/7 anonim válasza:
egészen biztos lehetsz benne, hogy haltak már meg benne... én személy szerint elhunyt dhst nem, de bmx est ismertem...
3/7 anonim válasza:
A legtöbb extrém sportoló nem a sportágában hal meg.
4/7 anonim válasza:
Egyébként szerinte max úgy lehet meghalni DH közben, ha valami durva műszaki hibád van, vagy saját hülyeségből, pl kezdőként breakless vagy védőcuccok nélkül vagy nem megfelelően megválasztott tempóval, csak mert a profibbak úgy csinálják.
A húgom is DHzik pedig egy mozgáskoordinációs analfabéta, bunny-zni nem tud, mert nem tudja összehangolni a mozdulatot, szóval szerintem a DH annyira nem életveszélyes, sőt még balesethez is oda kell tennie magát az embernek.
Persze nekem is vannak facebook ismerőseim akik hetente mutogatják mijüket törték el.
5/7 anonim válasza:
most ki ne találjátok már, hogy a downhill a legbiztonságosabb sport a világon... én nyíl egyenes úton országútival törtem össze magamat úgy, hogy két hetet feküdtem kórházban, abból az első 3 napot kómában...
6/7 anonim válasza:
balesetek mindig történnek helyesen megválasztott tempó ide vagy oda... amúgy egy hegyről lefelé száguldás közben érdekes dolog helyesen megválasztott tempóról beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!