Edzés közben miért van?
Sajnos csak 1 kilós súlyzóim vannak, ezért mikor velük edzek, 300 bicepsz, meg még van de így nem tudom minek nevezik, úgy 50, hogy kinyújtom magam fölé , + így 50 hogy leengedem a hátam mögé és felnyomom, 100 hogy vízszintesbe helyezem és le , azt megint felviszem vízszintesbe, remélem értitek hogy mit akarok, bocs de tényleg nem tudom hogy nevezik. Na ha így csinálom naponta az jól tud növelni az izmokon?
valamint még hogy miért van az hogy edzek 1 kg-val még is ha suliban 5-10 kilóval edzek akkor mért van az hogy azzal még is nehezebb ez alatt úgy értem hogy akkora izmom van hogy tudjak nagyobb kg val is edzeni. Hozzá szokom esetleg ezért?
barbisúlyokkal nem lesz izom, ne reménykedj.:)
Izomnöveléshez akkora súlyokkal kell edzeni, amivel éppen megy szabályosan a 8-12 ismétlés. Ez gyakorlatonként értelemszerűen más-más súlyt jelent! Hiszen nem mindegy hogy bicepszezel vagy guggolsz vagy fekvenyomsz.
Ahhoz, hogy izomnövekedést érj el terhelés kell. 1kg az nem terhelés, hiába csinálsz 300 ismétlést. Szerezz be 2db kézisúlyzót, párezerből kijön és azzal már rengeteg gyakorlatot végre tudsz hajtani rendesen, 8-12ismétléssel.
Az utóbbi kérdésednek fuss neki mégegyszer, mert fogalmam sincs mit akartál kérdezni:D
Min 10kg-s kézisúlyzókra gondoltam, hogy azokat kellene beszerezned. Tescoban is lehet kapni viszonylag olcsón (nem kell hervises gumírozott szart venni 30ezerért) és egy örök befektetés lesz, mert nem igazán megy tönkre az ilyesmi.
Azért érzed nehezebbnek, mert amióta abbahagytad, nem volt terhelés az izmaidnak és szépen leépültek.
guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, egylábas vádli állva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!