Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek mért nem adom be...

Szerintetek mért nem adom be gurulás közben az olliet?

Figyelt kérdés
Na sziasztok. Az Ollie egyhelyben szépen megy, elég magas, legalábbis magamhoz viszonyítva :D. De ha gurulok, akkor ugye a hátsó lábamat nem hagyom a deszkán, hanem leteszem a földre. Magyarul: A hátsó lábammal lepattintom a deszkát, míg a jobbal kihúzom, de mikor "landolok", akkor a hátsó lábamat (amivel pattintottam), azt lerakom a földre.. Nem tudjátok mért? Lehet hogy félek azért, de én ezt nem érzem. Esetleg hogy tegyek ellene? Igaz, az olliet eddig csak egyhelyben gyakoroltam, és akkor elvoltam azzal.. Utána pedig a pop shovietet, aztán rögtön a kickflippet.. De a kickflippet csak kipörgetem, nem tudom elkapni a levegőben. Lehet, hogy rosszul kezdtem, többet kellet volna gyakorolni az olliet, főleg menet közben. Valaki tud segíteni ?

2013. aug. 19. 23:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még nem állsz elég biztosan a deszkán, vagy csak a lábad azt mondja magának, ezért nem akar visszaérkezni rá. :D Csinálj sok hippiejump-ot változó tempóval, hogy mindig vissza tudj érkezni a deszkára. Lehet segíteni fog és könnyebben kerül majd a lábad a deszkára az ollie-nál is.

Az is fontos hogy ne dőlj se nagyon előre az ollie-nál, se hátra (a deszka eleje vagy hátulja felé gondoltam, szóval a testedhez képest jobb vagy bal). Ha nagyon előre dőlsz nem tudsz akkorát pattintani, olyan jól húzni, ha nagyon hátra akkor meg lent marad a lábad. Ezekre próbálj figyelni. A térdeidet is jól húzd fel rögtön a pattintás után, mintha jól szájon akarnád magad térdelni (azért nem kell). Ne csak a deszka pattanjon hanem a hátsó lábad is pattanjon fel a földről.

2013. aug. 21. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!