Bmx-hez mire kéne rágyúrnom?
Szeretnék elkezdeni újra bmxezni. 1 éve csináltam 1 hónapig kb csak abbahagytam. Részben azért mert nemvagyok egy izmosgyerek. Szóval arra lennék kíváncsi h. mire gyúrjak és hogy? Olyat mondjatok amit itthon is tudok csinálni és kb januárra már lenne eredménye is. Előre is kösz.
F/15
Hát egy hónap az nem túl sok, a BMX-hez több év kell.
Ha "szerelmes" vagy ebbe a sportba, akkor csinálni fogod, és nem kötelességnek érzed majd, hogy most jajj le kell mennem tekerni, hanem az lesz h várod h kicsöngessenek, és mehess ride-olni.
Ez az edzés dolog.. hát én nem tudom, én sem vagyok egy izomköteg, de soha nem edzettem külön a bicózásra. Amelyik izmot megmozgatja, azokban az izmaidban először izomlázad lesz, aztán kész, nem egy nagy wasistdas.
Az sem mint1 azért, hogy milyen stílust gyakoroltál..
Dirt / Street / Flatland / egyéb ?
Sok kitartást igényel, remélem nem unsz rá!
Én egy kis faluban lakok, egyedül, mint BMX-es, de egyszerűen nem tudom megunni. Tavasszal pedig az a tervem, hogy építek egy félcsövet. : )
Jó ride-olást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!