Boxolok, egy 2 eve boxolo szemely egy atlagos emberrel szemben mennyi eselye van? Egy olyan szemelyre gondolok aki soha semmilyen kuzdosportot nem uzott? A boxolo mindig gyozteskent jon ki a kuzdelembol?
Koszonom.A srac engem nagyon alabecsult,azt hajtoggatta hogy ad o nekem mind boxot,es hogy szetver.
1szabaly:sose becsuld ala az ellenfeled
2szabaly:ha nem kockaztatsz nem nyersz.
Es az volt a legfaszabb az egeszben hogy meg azzal a szar vassal a kezen sem tudott megverni,egy rakas fiu volt ott most megmutattam hogy mit tudok,mindjart maskepp tekintenek ram az emberek.En mar csak turelmesen varom a kovetkezo nagyszaju kocsogot aki kimer alni velem,majd leintezem azt is.
Két ismerősöm összement pár hete, az egyikőjük két éve bokszol, a másik csak súlyzós edzést végez. Mind a ketten jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztottak, jött a szóváltás, a bokszoló elnyomta cigit a gyúróson, ő meg leöntötte vodkával, aztán utcán verekedés, a bokszoló pont a rövidebbet húzta... ritka eset. De azóta a bokszoló elvert 2 random rátámadó rasztát az utcán:D
Én is küzdősportolok, tehát nem full amatőrként írom ezeket.
persze, a harcművészetben/küzdősportban szerzett jártasság nagyon nagy előnyt ad, de ezt két tényező nullára tudja mosni.
alkohol - nem kell magyarázni
stressz - az ég világon teljesen mindegy, hogy mit művelsz az edzőterembe, milyen tökéletes a balegyenesed és megrendítő a jobb horog, ha azt egy balhé okozta stressz miatt nem tudod alkalmazni. több éve bunyózok, volt, hogy 60 kilósan 85 kilósat ütöttem ki egy ütéssel, meg olyan is, hogy egy cingár p_öcstől többet kaptam, mint amennyit adtam neki, mert jobban be voltam b_szva. rengeteg tényező van itt, amit számításba kell venni.
és kedves kérdező, bár az esetek 99%ban magabiztosan kezdek egy bunyót, van egy tény, ami előbb-utóbb találkozol, ha ilyen kib_szott nagyképű vagy: MINDIG van egy erősebb, gyorsabb, technikásabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!