Lehet e a fegyencedzést pl 3-4lépésektől kezdeni ha már régen sportolok?
Figyelt kérdés
már egy pár éve turnikozok plusz szoktam focizni és falun lakokok igy sokat mozgok munka közbe (a turnikozást nem nagyba csinálom de eléggé megy xd!!!!???????#sport fegyencedzés
2013. júl. 14. 19:12
1/4 ájszíjú válasza:
kezd előlről max gyorsabban haladsz majd
2/4 acelsziv válasza:
el sem olvastad ugye?
Nem semmiért írja, hagy az ELEJÉN kezdd.
A megfelelő izmoknak meg kell szokniuk a terhelést.
De persze nyugodtan kezdd, ahol akarod. Aztán majd jön a következő kérdésed : Az a rohadt fegyencedzés egy átverés. Nem fejlődök és hamar kifáradok. Miért?
3/4 anonim válasza:
Mi az a turnik?
Kezdheted onnan is. A te tested tied a felelősség.
Minek írtad oda az xd-t?
és minek van a mondatod mögött 4 db felkiáltó jel és 6 db kérdőjel?
Én amúgy egy nyelvtankönyvet ajánlanék bár az a parasztságodon úgysem segít.
4/4 A kérdező kommentje:
elolvastam csak gondoltam meg kérdem utolsó válaszoló a turnik huzodzkodó rúd te seggfely amin trükköket lehet csinálni és kabd be nem vagyok paraszt csak te nem tudsz olvasni :D
2013. júl. 14. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!