Box-rol par kerdesre ha tudnatok e valaszolni?
Figyelt kérdés
2 hete boxolok,heti 2 edzes(hetfon es penteken).Vagy 3-szor voltam mar bent ringbe egy fiuval amelyik 2 eve boxol.siman szetut,ez normalis dolog is.szerintetek jo igy ha egybol a kozepebe vagunk?nem ut nagyon a srac csak olyan kozepes utesek ezek.mit mondtok jo ez igy?igy hamarabb tanulok?a fiu szerint igen.de lehet vannak itt okosabb emberek is!!2013. júl. 12. 19:13
1/5 anonim válasza:
Én 1 évig alapoztam anno thai boxon és már pö csöm kivolt hogy nincs ringezés átmentem másik helyre (ahol most vagyok ) konkrétan első edzésen szét rugták a combomat úgy hogy nem bírtam járni konkrétan 1 évig szadiztak nagyon mostanság már csak néha megcsapkodnak meg ha földön fekszek "poénból" bele taposnak a mellkasomba ,de azt mondom ez kellett ahhoz hogy beedződjek egy komolyabb szintre sokan mondják hogy nagy alapozás kell meg ilyenek szerintem a nagyon sok alapozással se fogsz felkészülni a ringre mert stresszelni fogsz kapkodni az elején . úgy jó ha vannak technikai edzésem meg van ringezés sokszor mert máshogy a büdös életbe nem fogsz megtanulni bunyózni ez tapasztalat . Minden ringezés után kicsit máshogy fogsz bunyózni és egy idő után ezeket a sparringokat játékként fogod majd fel és akkor nem leszel annyira görcsös és sokkal jobban tudsz majd közbe tanulni .
2/5 anonim válasza:
igen jó.
szokod testileg és lelkileg is a dolgot.
és ahogy írod normális a sparring partnered,uh nem lesz gond ha így nyomod.
3/5 Rockii1995 válasza:
Szia! Én 2 éve boxolok elöször megkaptam az alapokat (1 hónap alatt) és utána mentem csak a ringbe tehát a válaszom igen is kellenek az alapok hogy hozzá tudj kezdeni rendesen. :) 18/l
4/5 A kérdező kommentje:
Kellenek az alapok de azert nem art igy sem,szerintem.Az igaz ha sok utest kapsz,akkor szokja az arcod,es egy ido utan nagyobb lesz a turokepesseged?
2013. júl. 14. 21:58
5/5 MrHard válasza:
ha nem üt szét (márpedig azt írod, hogy nem...), akkor ez így a jó! Nem azért, hogy szokd az ütést, bár az sem utolsó szempont, hanem azért, hogy szokd a szituációt, hogy ütnek feléd és, hogy folyamatosan elmozognak előled! A küzdés a lényeg, hiszen azért küzdősport :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!