Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek a Wing Tsunról?

Mi a véleményetek a Wing Tsunról?

Figyelt kérdés

2013. jún. 27. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Az hogy a kungfu egyik ága,Bruce Lee tette ismertté.

Ha jól oktatják jó,ha rosszul oktatják akkor semmi haszna.

Ezt nem lehet megítélni..

2013. jún. 27. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
11%

De ez egyébként mindennél így van nem?

Én nekem az hogy az egyik csávó azt mondta nekem hogy azt mondta neki az egyik csávó akit régen bemutatott neki egy másik csávó hogy csinálta a kung'fu dela wing-tsun-t egy csávó akibe egyszer belekötött egy csávó és az ütött de az a csávó kicsavarta a csávónak a kezét, utána eltörte a könyökét a csávónak és elvileg utána már csak mentős csávó vitte el a csávót a kórházig.

2013. jún. 28. 03:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Bruce Lee-nak semmi köze a Wing Tsun-hoz.

Ha nem tudsz valamit ne szólj hozzá a témához.

Ő Wing Chun-t és Yong Chon Kwan-t valamint északi és déli sáska stílust tanult.

Az a véleményem róla, hogy csak a pénzed veszik el és nem adnak megfelelő képzést valamint egy cigány úgy lever a sarki bolt előtt falusi stílusban, hogy az vicc.

Minden kung fu-t lehet jól és rosszul oktatni ,de ez az esetek 99%-ban rossz.

2013. jún. 28. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
A wt jó, csak akkora intenzitással gyakorolják hogy kb. a tai chi harci értékével ér fel.
2013. júl. 21. 21:02
 5/5 anonim válasza:
Nem tudom hogy mért kell mindig mindent lehúzni. Próbáltátok? Mindent lehet jól vagy rosszul oktatni, de a Wing Tsun-ba nem láttam még olyan mestert aki rosszul oktatott volna mert mindegyikük egytől egyik folyamatosan tanul és precízen,jól és igényesen adja ezt át a tanítványainak! Ez egy önvédelem IS! A Wing Tsun harcművészet, nem kűzdősport! Nem csak önvédelemre tanít meg, de hatalmas eszmei értéke is van, amit sokan nem vesznek figyelembe! Nekem csak pozitív benyomásom van róla! :)
2013. dec. 1. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!