Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Érdemes váltani Wing Tsunról...

Érdemes váltani Wing Tsunról Kempora?

Figyelt kérdés
kb. 2 hónapja járok WT-re, de ott nem üthetjük meg egymást szinte még gyengén sem, igaz azt sem szeretném ha agyon vernének de az utcán nem fognak finomkodni.
2010. szept. 17. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez érdekes.Amit eddig láttam a WT-ról,az az volt,hogy zsákolókesztyűben,fejvédőben nagyon keményen szétverték egymást.Lehet,hogy csak klubbot kellene váltanod.Elvileg kell lennie full contatcnak benne.Ez minden küzdősport egyik legfontosabb része.

Önvédelemben nincsen csak.

2010. szept. 17. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:

1. nem csinálnék olyan KS-t, HM-et, ahol nincs full kontakt harc.

2. olyat sem, ahol van, de Zsákolókesztyűben végzik.

2010. szept. 18. 04:13
 3/4 anonim válasza:

Én jártam kempora egy rövid ideig és nagyon tetszett.

WTről csak annyit tudok amennyi leírásokból és videókból tudni lehet, élőben nem próbáltam , szóval a tanácsomat ennek tükrében fogadd meg.

Mindenképpen ajánlom kempot, nekem bejött, elején volt erősítés, kb 45-50 percig, aztán egymás elleni álló/földharc/kiemelés/ erősítés, végén technika. Legalábbis ahol én voltam. Persze full kontakt messze van még innen, de engem ez már megragadott.

Ha igazán látni (és érezni) szeretnéd a különbséget, nézz el egy edzésre (többnyire első az ingyenes), onnan már lesz alapod mérlegelni.

2010. szept. 20. 00:56
 4/4 anonim válasza:

Szerintem is klubbot kellene váltanod. Vagy találni egy olyan edzőpartnert -aki szintén klubtag és ott van edzésen- aki kicsit úgymond "vadabb" és megbeszélnétek, hogy vele üthetitek egymást keményen.

Amúgy a Wing Tsunban igenis van full kontakt, csak természetes, hogy a kezdőket nem verik szét.

2010. okt. 17. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!