Érdemes váltani Wing Tsunról Kempora?
Ez érdekes.Amit eddig láttam a WT-ról,az az volt,hogy zsákolókesztyűben,fejvédőben nagyon keményen szétverték egymást.Lehet,hogy csak klubbot kellene váltanod.Elvileg kell lennie full contatcnak benne.Ez minden küzdősport egyik legfontosabb része.
Önvédelemben nincsen csak.
1. nem csinálnék olyan KS-t, HM-et, ahol nincs full kontakt harc.
2. olyat sem, ahol van, de Zsákolókesztyűben végzik.
Én jártam kempora egy rövid ideig és nagyon tetszett.
WTről csak annyit tudok amennyi leírásokból és videókból tudni lehet, élőben nem próbáltam , szóval a tanácsomat ennek tükrében fogadd meg.
Mindenképpen ajánlom kempot, nekem bejött, elején volt erősítés, kb 45-50 percig, aztán egymás elleni álló/földharc/kiemelés/ erősítés, végén technika. Legalábbis ahol én voltam. Persze full kontakt messze van még innen, de engem ez már megragadott.
Ha igazán látni (és érezni) szeretnéd a különbséget, nézz el egy edzésre (többnyire első az ingyenes), onnan már lesz alapod mérlegelni.
Szerintem is klubbot kellene váltanod. Vagy találni egy olyan edzőpartnert -aki szintén klubtag és ott van edzésen- aki kicsit úgymond "vadabb" és megbeszélnétek, hogy vele üthetitek egymást keményen.
Amúgy a Wing Tsunban igenis van full kontakt, csak természetes, hogy a kezdőket nem verik szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!