A Street Workout-tal milyen gyorsan lehet fejlődni?
19 éves vagyok, 174 cm, 75 kg. Kb. 2 hónapja kezdtem el. Előtti konditerembe jártam. Heti 2-3x járok ki edzeni, plusz itthon hasazok és néha lábazok (szóval heti 4 edzés kb., minimum 3).
A mostani erőnlétem körülbelül:
-Fekvőtámaszok mennek, szűken, szélesen, szinte mindenhogy, habár az egy kezes fekvő még nem megy.
-Tolódzkodás megy.
-Kézen állva nyomást még nem nagyon próbáltam, egyrészt annyira nem is merem, másrészt az egyik csuklóm érzékeny és nem tenne jót neki, ha olyan helyzetben lenne, mert próbáltam már. (Erre is jó lenne valami megoldás)
-A húzódzkodás megy is meg nem is. Első 2 szériát még meg tudom csinálni nagyjából jól, de aztán kevésbé bírom.
Nagyjából így már be tudjátok lőni az erőnlétemet. Még annyit érdemes megemlítenem, hogy van egy kisebb pocakom, de nem jelentős. Ezt próbálgatom leadni, csak sajnos kisvárosban lakom és most épp nincs olyan hely ahol lehetne futni, csak a kövesút, az pedig nem a legjobb. Nyáron majd megyek úszni és valószínűleg egy ugrálókötelet is beszerzek majd.
Körülbelül olyan szintre mennyi idő alatt érhetek el, hogy a Muscle up-ot megcsináljam, a Front lever-t, meg a sok forgolódós gyakorlatot(tudjátok mikre célzok szerintem)? :)
Előre is köszönöm! :D
Nem lehet így megmondani ezt.
Nem tudjuk, hogy az egyes gyakorlatokból kb. hány ismétlést tudsz csinálni, hogy edzel, milyen a genetikád, a testfelépítésed, hogy kajálsz stb.
Én ezt értem el 1 év alatt: http://www.youtube.com/watch?v=Ti8UivrvJyQ
Hogy mennyi idő kell, hogy meg tudd csinálni a muscle upot és a front levert nem tudom. Nekem például 9 hónap kellett a muscle uphoz, és a front lever is csak széttett lábbal megy. A muscle upot akkor kezd el gyakorolni, amikor megy legalább 3x10 felső fogású húzódzkodás, a front levert pedig 2x10 nyújtott lábemelés (függeszkedve) után kezd el. Sok gyakorlás és kitartás kell. Sok sikert!
Jó a videó! Köszi a válaszokat!
Sajnos a kaja nem a legmegfelelőbb, de nem is tudnék nagyon diétásan enni, mert az van amit anyám csinál. És azt persze tudjuk, hogy a magyar konyha nem a legegészségesebb. Pénz meg nincs sajnos arra, hogy magamnak vegyem a kaját.
Az a lényeg, hogy csinálom, edzek, aztán csak muszáj lesz fejlődnöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!