Utcai harcban hogyan teríted le ellenfeled?
Ez igen. Nem volt eléggé belőve. Vagy nem volt olyan végtelenül hatékony a térdrúgásod.
Egy állas leviszi a legtöbb embert, vagy birkózó földrevitelek. Inkább az állas, az eléggé stabil hatást ad ha betalál és te közben nem kerülsz földre.
Előveszel egy ezrest és lám kezesbáránnyá változik.
Először tökön rugás. 3x gyomorszájba térdelés . Könyökkel nyakszirtcsontba vagy gerincre ütés. Ha a földön van lehet rugdosni.
DE vigyázat ebbe bele is halhat.
Általában a Jujitsu/Judo dobások segítségével lehet hatékonyan földre teremteni egy ellenfelet.
Gondolom a térdrúgás meg ilyenek arra építenek, hogy majd a fájdalomtól összeesik. De egy beállt ember nem hinném hogy intenzíven, vagy hogy egyáltalán érzi a fájdalmat. Így még ha el is töröd a lábát, szerintem lehetséges, hogy állva marad, mert konkrétan lesz@rja.
Persze lehet, hogy tévedek, az ütős-rúgós sportok nem 100%-ig a területem. Én maradok a dobásoknál, földreviteleknél meg a leszorításokál. Eszembe se jutna egy (számomra bizonyalan) ütéssel vagy rúgással leteríteni bárkit is.
Azonban szerintem fölösleges volt a térdét rugdoni. Ha jó technikával hasba rúgod, akkor azzal akkorát taszítasz rajta, hogy elesik. Ekméletileg legalábbis...
2 Dolog: Nem a térdét rúgtam, én térdeltem testre, betalált erősen, de nem gyomorszájra.
2. Szilveszterkor belémkötött Tetkós Joe a helyi kocsmában azt lefejeltem az hatott, de nem ment le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!