Ki győzne MMA harcban: egy 95 kilós hentes, vagy egy 80 kilós pék?
:D:D:D Ez k.va jó!
Ráadásul: "Csak komoly válaszokat kérek." Ez plusz pontot érdemel :D
Szerintem a hentesnek precízebbek a kézmozdulatai, mert csak egy éles késsel dolgozik, viszont sokkal lassabb, kövérebb.
Ezzel szemben a pék a kemence mellett nagy állóképességre tett szert, és gyorsabb is, meg sokat gyúr!
Földharcban a hentes nyerne, malacokon, csirkéken sokat gyakorolt, de ha nem sikerül levinnie a péket, akkor simán szétcsépeli a péklapát edzéstervnek köszönhetően szerzett ütőerővel.
" lassabb, kövérebb "
ezt nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=kYYQDQv0p_8&feature=related
ide is kell állóképesség papa rosszul gondolod
JÁJ!!!!!!! XDXD
Ez mekkora kérdés!! XD
Én küzdősportokkal foglalkozok és élelmiszermérnök hallgató vagyok. Voltam már gyakorlatozni pékségben és húsüzemben is. Én azt vettem észre, hogy a pékek gyorsabbak a hentesek ügyesebbek.
Fizikai erő szempontjából meg szerintem simán lehet egyenlő. A tésztagyúrás sem gyerekjáték, amikor először csináltam bedurrant tőle az alkarom és szétmentek az ujjaim. A pékeknek marha erős alkarjuk van. Mondjuk a hentesek sem gyenge arcok az is tény, oda is kell erő.
Én inkább a pékre fogadnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!