Mike Tyson VS. Chuck Norris? Melyikük győzne?
Most a Chuck Norris vicceket félre téve! Chuck Norris Shito-ryu karatéból, taekwondóból, és ju-jitsuból feketeöves volt.
Tehát azért igazából is értett a bunyóhoz. Vajon Tyson-t le tudta-e volna győzni, ha megmérkőztek volna?
(elméleti kérdés)
Nem tudta volna legyőzni.
Mivel Chuck Norris örök, és legyőzhetetlen.
ma 10:22
Most mi a baj ezekkel a kérdésekkel?!
Még mindig jobb, mint amiket más kategóriákban látni, pl.: "Hogyan kell csókolózni?", "Maszturbálástól lehetek terhes?", "Miért pisilok vért?" stb.
Amúgy szerintem Mike Tyson nyerne, mert leharapná Chuck Norris fülét.
Attól függ mikor és hol csapnak össze. Amúgy nem látszik Chuckon de iszonyat erő van/volt benne. Ezenfelül Tyson nem tanulta meg sohasem (gondolom én) hogyan kell igazán erőset rúgni.
Tehát ha box mérkőzés lenne, akkor Tyson lesöpörné, de ha az utcán találkoznak puszta kézzel akkor meg Chuck győzött volna.
Tyson győzött volna, mert:
-Erősebb volt
-Gyorsabb volt
-Jobb állóképessége volt(12 menethez, bizny nagyon jó állóképesség kell!)
-Nagyobb volt az ütőereje
-Jobb volt a kéztechnikája, és utcán, farmerban Chuck Norris nem tudott volna olyan látványos pörgőrúgásokat csinálni.
-Tyson élsportoló volt, és abból élt, hogy jól tudott verekedni. Ezzel szemben akárhogyis nézzük, Chuck Norris egy színész volt, megrendezett verekedései voltak a filmekben. Lehet, hogy karate világbajnok volt, de a versenykarate sz@rt se ér.
Tyson tapasztaltabb volt utcai verekedésekben, mivel utcán nőtt fel.
Chuck Norris feketöves ju jitsu-s? Ezt eddig nem is tudtam :D
Am. szerintem ha ökölvívás szabályrendszerben, akkor Tyson, de ha MMA vagy k1 rendszerben akkor egyértelműen, hogy Chuck Norris
Amúgy viccet elővéve, nem rettegsz egy ilyen kérdés miatt? Ha megtudja, hogy te esélyesnek tartod a legyőzésének lehetőségét, akkor elmegy megöli Tyson-t aztán megöl téged is.
És előbb utóbb meg fogja tudni, mert Chuck Norrisnak a fejében van az internet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!