Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ki győzne MMA harcban: egy 95...

Ki győzne MMA harcban: egy 95 kilós hentes, vagy egy 80 kilós pék?

Figyelt kérdés
Csak komoly válaszokat kérek...
2011. okt. 14. 19:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
MMA-ban nincs pisztoly, komoly válaszokat kérnék, indoklással.
2011. okt. 15. 20:20
 12/14 anonim ***** válasza:

én is élelmiszermérnök hallgató vagyok, szintén küzdősportokban, de főleg harcművészetekben jártas.

a videó a hentesről nagyon jó, profi késelő sem csinálná jobban :D de, ugye nincs kés. ha feltételezzük, hogy sem a hentes sem a pék nem gyakorlott harcos / bunyós, akkor a pék egész nap terhelt karja egy veszélyes fegyver lehet. kövér, lassú stb. szerintem mindkettejükre alaptalan klisé. én átlagos testalkatúnak tekinteném őket, már amennyiben a 80 és 95 kiló átlagos. a hentes javára váljon, hogy 15 kilóval nehezebb, ha hasonló harc érzékük van, és ugyan annyit tudnak ütni egymásnak, akkor esetleg a pék erősebb keze, fojtás esetén pedig erősebb szorítása számíthat, de a tömegkülönbség miatt a hentesre kéne tenni.

2011. okt. 20. 08:53
 13/14 anonim válasza:
Egyenlő. És mért? Most válaszolom: A hentes 95 kiló hoz egy 95 kilós mallert a kenyér meg hoz egy 95 kilós kenyeret amivel levédi a malac hús támadásait nem logikus és a végén jól is laknak.
2011. okt. 20. 18:12
 14/14 anonim ***** válasza:
ha ennyi kajájuk van akkor lethaichizem mindkettőt és viszem a jackpotot (kucu + kenyér).
2011. okt. 20. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!